علیرضا قامتی در حاشیه بازدید از پایگاه انتقال خون نیشابور به مناسبت هفته انتقال خون در جمع خبرنگاران افزود: در حال حاضر ۲دستگاه سانتریفیوژ پایگاه انتقال خون این شهرستان فرسوده است و برای تهیه هر دستگاه بالغ بر هفت میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز است.
وی بیان کرد: به کمک این دستگاه چهار فرآورده خونی که بسیار حیاتی است تهیه میشود و در این حوزه نیازمند حمایت و توجه خیرین حوزه سلامت هستیم.
وی اظهار داشت: مقدمه نجات جان بیماران تهیه فرآوردههای خونی است و در شرایط فعلی با توجه به افزایش بیماران ناشی از سوانح میزان نیاز در این بخش افزایش یافته است.
سرپرست پایگاه انتقال خون نیشابور نیز گفت: از ابتدای امسال پنج هزار و ۴۶۱ نفر برایداهدای خون به این پایگاه مراجعه کردهاند که از این تعدادسه هزار و ۹۹۰ نفر موفق به اهدای خون شدند.
زهرا راهچمندی با اشاره به اینکه هفت درصد اهدا کنندگان خون را در نیشابور زنان تشکیل میدهند اظهار داشت: طی یک سال گذشته ۲۶ هزار و ۶۰۰ کیسه فراورده خونی تهیه شده که از این تعداد ۱۸ هزار و ۸۰۰ کبسه به مرکز استان ارسال و مابقی در بیمارستانهای نیشابور توزیع شده که از این تعداد یک هزار و ۴۰۰ واحد پلاکت بوده است.
وی بیان کرد: از حدود یک ماه گذشته ۲۴ واحد پلاسمای کووید ۱۹ برای بیماران کرونایی در نیشابور مورد استفاده قرار گرفته و در حال حاضر چهار نوع فراورده خونی در نیشابور تولید میشود ولی امکان تهیه پلاسمای کووید ۱۹ نداریم.
وی خاطرنشان کرد: از عمر ۲ سانتریفیوژ موجود در پایگاه انتقال خون نیشابور بالغ بر ۲۰ سال میگذرد و میزان کیفیت فرآوردههای خونی به شدت در حال کاهش است علاوه بر اینکه خطرات جانبی نیز دارد.
وی تصریح کرد: یکی از ارکان سلامت شهرستان پایگاه انتقال خون است که خون مورد نیاز بیماران اتاق عمل و حوادث را تامین میکند و در حال حاضر مشکل عمده پایگاه اهدای خون در شهرستان نیشابور کمبود پزشک مقیم است که پاسخگوی تعداد مراجعان و نیاز مردم نیست.
وی ادامه داد: تنها پایگاه انتقال خون نیشابور دارای ۱۵ نفر پرسنل و حدود ۵۰۰ مترمربع زیربنا است و برای تامین فرآورده های خونی و تکمیل زنجیره سلامت شهروندان نیازمند توجه ویژه جهت نوسازی و توسعه فضا و تهیه تجهیزات است.
میزان اهدای خون در نیشابور ۱۷ درصد کاهش یافت
برچسب ها
افزایش تولید، رکورد رشد سود و عبور از بحران انرژی در سالی پرچالش
درخشش مدیریت فولاد خراسان در سایه خاموشیها و کمبود گاز
رئیس دانشگاه علومپزشکی نیشابور وعده داد:
افتتاح بیمارستان سوم نیشابور در هفته دولت / خارج شدن بیمارستانهای نیشابور از لیست سیاه طلبکاران
گرمای بیسابقه، قطعی برق و فشار مضاعف بر آبفای نیشابور؛ تأمین آب در روزهای داغ پیش رو به مرز بحران رسیده
هشدار سرپرست شرکت آبفای نیشابور: پمپ آب منازل سرطان شبکه آب شهری
درخشش مدیریت فولاد خراسان در سایه خاموشیها و کمبود گاز
خاتون شرق- سهشنبه ۱۷ تیرماه مجمععمومی عادی شرکت مجتمع فولاد خراسان با نماد بورسی فخاس در سالن همایشهای هتل نوین پلاس مشهد با حضور کتایون دوانلو نماینده صندوق بیمه روستائیان و عشایر به عنوان رئیس مجمع، یحیوی نماینده شرکت سرمایهگذاری معادن و فلزات به عنوان ناظر اول، مظاهری شرکت سرمایهگذاری ارشک به عنوان ناظر دوم، طهمورث جوانبخت مدیرعامل و نایبرئیس هیئتمدیره شرکت مجتمع فولاد خراسان، شریعه نماینده مؤسسه حسابرسی و بازرس قانونی هیئترئیسه و دانیال آستانه به عنوان دبیر جلسه برگزار شد.
افتتاح بیمارستان سوم نیشابور در هفته دولت / خارج شدن بیمارستانهای نیشابور از لیست سیاه طلبکاران
خاتون شرق- قطار توسعه سلامت سالهاست که از ایستگاه نیشابور عبور کرده، اما این شهر همچنان با دستان خالی در سرفصلهای مهم بهداشت و درمان باقی مانده است. یکی از آشکارترین نمودهای این عقبماندگی، وضعیت نگرانکننده سرانه تخت بیمارستانی و تعداد پزشکان متخصص در نیشابور است؛ موضوعی که نهتنها زندگی و سلامت شهروندان را تهدید میکند، بلکه فاصله این شهر با مناطق همجوار را روزبهروز بیشتر کرده است.
هشدار سرپرست شرکت آبفای نیشابور: پمپ آب منازل سرطان شبکه آب شهری
خاتون شرق- تابستان داغ نیشابور نفسها را به شماره انداخته و سایه بحران آب هر روز پررنگتر میشود.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.