فاطمه برزنونی/علی اصغر شاکری پناه بی اغراق یکی از هزاران حافظان سلامتی می باشد که اولویتشان کمک به بهبود سلامت بیماران است. او که در اورژانس شماره ۴ مشغول خدمت رسانی است هنگام کمک به بیماران کرونایی به کووید ۱۹ مبتلا شد.
واین گزارش حاصل گفتگوی خبرنگار خاتون شرق با کارمند ۲۷ ساله اورژانس بیمارستان ۲۲ بهمن است
شاکری پناه در خصوص چگونگی ابتلایش به کوید ۱۹ میگوید : یکی از همکارانم هر هفته به دیدن پدربزرگش می رفت. پیرمرد علیرغم ابتلایش به بیماری کووید ۱۹ به سبب عدم بروز علائم آشکار بیماری بسیار دیر به بیمارستان منتقل و خیلی زود از دست رفت.
همکارم عزادارمرگ پدر بزرگ مهربانش بود که با بروز علائم بیماری کرونا تنگی نفس، تب، سرفه های خشک در بدنش متوجه ابتلایش به ویروس کرونا شد. چند روز بعد ابتلای دوستم به ویروس کرونا من هم با علائم حاد تنفسی در کنار دوستم بستری شدم.
شاکری پناه گفت: اگر چه با رعایت فاصله اجتماعی می توانستیم مانع انتقال ویروس شویم اما دیگر فرصتی برای فکر کردن به اشتباهات گذشته نبود. مهم چشم انداز روزهای آینده بود. دو هفته در تب و التهاب شدید بیماری گذشت. ۱۴ روز سخت و پر استرس…
شاکری پناه پس از بهبودی به محل کارش برگشت. اورژانس شماره ۴ بیمارستان ۲۲ بهمن تجربه تلخ ابتلایش به بیماری کووید۱۹ همدردی اش با بیماران کرونایی را بیشتر و انگیزه اش برای کمک به آنان را بالاتر برد. همچنین او از روزهای تلخ از دست دادن بیماران کرونایی و روزهای شیرین بهبودی و ترخیص شان از بیمارستان گفت.
حرف های پرستار جوان حکایت از این داشت که با رعایت کردن نکات ساده بهداشتی و حفظ فاصله اجتماعی به سهولت می توان از ابتلا ویروس کرونا پیشگیری و زنجیره شیوع را گسست. در بحبوحه روزهای اپیدمی ویروس کرونا او ضمن قدردانی از خانواده اش که حمایتشان را از او دریغ نکرده و با شکیبایی استرس ابتلا را تحمل نمودند.
در پایان گفتگو خاطره ای شنیدنی از برخورد مردم را این چنین بازگو می کند شبی برای خریدن میوه به میوه فروشی محله مان رفتم. میوه فروش با دیدنم متعجب و وحشت زده گفت به میوه ها دست نزنید!!!
بعد از گذشت دقایقی خودش را جمع و جور کرد و با شرمندگی گفت به من حق بدهید. شما هر روز با بیماران کرونایی در تماس هستید. لطفا گوشه ای بایستید خودم برایتان میوه می آورم. میوه فروش چند پلاستیک پر از پرتقال و سیب و کیوی به دستم داد و در جواب پرسشم که پول میوه ها چقدر شد؟ پاسخ داد میوه ها را با همکارانتان نوش جان کنید بگذارید ما هم سهمی در ثوابتان داشته باشیم.
روایت ایثار در اورژانس شماره ۴
برچسب ها
برگزاری نخستین جلسه هماندیشی فعالان حوزه تجارت و بازار نیشابور به همت اتاق اصناف
عضو هیئت رئیسه اتاق اصناف نیشابور خبرداد: کاهش تعداد واحدهای فاقد پروانه نتیجه تعامل با نیروی انتظامی و اطلاعرسانی مستمر
آغاز اجرای روشنایی جاده باغرود پس از ۲۰ سال انتظار
فرماندار: زمینهای جاده باغرود باید از بلاتکلیفی خارج شود
عضو هیئت رئیسه اتاق اصناف نیشابور خبرداد: کاهش تعداد واحدهای فاقد پروانه نتیجه تعامل با نیروی انتظامی و اطلاعرسانی مستمر
خاتون شرق- به همت اتاق اصناف نیشابور نخستین جلسه هماندیشی فعالان حوزه تجارت و بازار نیشابور با حضور اعضای اتحادیههای صنفی در سالن اجتماعات دانشگاه نیشابور برگزار شد.
آب مجازی، تشنگی واقعی؛ روایت کشاورزی ناپایدار و ورشکستگی آبی در ایران
خاتون شرق- بحران آب امروز، به یکی از اصلیترین چالشهای امنیتی، انسانی، اقتصادی و محیطزیستی بدل شده است و به همین دلیل، مفهوم «آب مجازی» (Virtual Water) اهمیتی دوچندان یافته است. در این مطلب روزبه اسکندری، پژوهشگر مستقل محیط زیست علاوه بر توضیح این مفهوم، سیاستهای آبی ایران را مورد بررسی قرار میدهد.
فرماندار: زمینهای جاده باغرود باید از بلاتکلیفی خارج شود
خاتون شرق- با گذشت دو دهه از مطرح شدن طرح روشنایی جاده باغرود، اجرای این پروژه از صبح سهشنبه بهطور رسمی آغاز میشود؛ محوری که به گفته فرماندار نیشابور، تنها مسیر گردشگری رسمی این شهرستان بهشمار میرود و سالهاست بهدلیل مشکلات اداری، قانونی و زیرساختی بلاتکلیف مانده است.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.