محسن عظیمی نژاد در نشست با اصحاب رسانه افزود: چون در دهه اول محرم بودیم و عزاداری ها و مسافرت داشتیم اگر ۲۵ ماه محرم مدارس بازگشایی می شد تا وضعیت کرونا را بدانیم در چه وضعیتی است شرایط بهتر بود.وی ادامه داد: پس از آنکه شرایط شیوع کرونا را می دیدیم مدارس یکهفته بازگشایی می شد و یکهفته تعطیل تا وضعیت را مجددرصد کنیم و آرام آرام مدارس را در بازه زمانی بیشتری باز کنیم.
وی خاطر نشان کرد: باید قبول کرد امکان رعایت نکات بهداشتی در مدارس به خصوص ابتدایی میسر نیست و آیا آموزش پرورش می تواند هر روز ضدعفونی صحیح را انجام دهیم؟
عظیمی نژاد تصریح کرد: در کشور ۲۴۱۱۱ نفر زیر ۱۸ سال مبتلا به کرونا داشته ایم که نفر ۲۴۱ از آن ها فوت کرده اند در صورتی که مدارس تعطیل و تجمعی وجود نداشته است.
وی با بیان اینکه در ۵ روز دوم محرم رعایت پروتکل ها کمتر شد افزود: در بازدیدهای صورت گرفته ۶۷/۷ درصد هیئت ها و مساجد پروتکل های بهداشتی را خوب، ۳۶/۶ درصد به صورت متوسط و ۵/۸ درصد ضعیف رعایت کردند.
وی خاطر نشان کرد: با اضافه شدن فوت شدگان خارج از بیمارستان در مرداد ماه به آمارها تعداد فوتی ها در نیشابور به ۴۶۶ نفر رسیده است.
در مراسم آغاز سال تحصیلی بر خلاف میل باطنی شرکت کردم
برچسب ها
آغاز عملیات ویژه با مشارکت ۷۲ دستگاه اجرایی و با شعار ملی «آب را دریابیم»
اجرای مانور گشت آب در نیشابور برای مدیریت بحران کمآبی
گامی نوآورانه در بومیسازی تجهیزات صنعتی شرق کشور
دستگاه آنالایزر دمای مذاب برای نخستینبار در فولاد خراسان طراحی و ساخته شد
اجرای مانور گشت آب در نیشابور برای مدیریت بحران کمآبی
خاتون شرق- اولین مانور ویژه گشت آب در شهرستان نیشابور با حضور فرماندار، مسئولان دستگاههای اجرایی، نهادهای انتظامی و کارشناسان شرکت آب و فاضلاب برگزار شد. این مانور با شعار ملی «آب را دریابیم» و با هدف افزایش آگاهی عمومی نسبت به اهمیت مصرف بهینه آب و مقابله با مصارف غیرضروری، کار خود را رسماً آغاز کرد.
آغاز اجرای شبکه فاضلاب شرق نیشابور با ۶۷۰ میلیارد ریال اعتبار
خاتون شرق- رئیس هیئتمدیره و مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهرستان نیشابور از آغاز ادامه عملیات اجرایی پروژه توسعه خط اصلی فاضلاب شرق این شهر خبر داد.
دستگاه آنالایزر دمای مذاب برای نخستینبار در فولاد خراسان طراحی و ساخته شد
خاتون شرق- در ادامه مسیر بومیسازی تجهیزات تخصصی در صنعت فولاد کشور، برای نخستینبار دستگاه آنالایزر دمای مذاب در مجتمع فولاد خراسان با اتکا به دانش فنی نیروهای متخصص داخلی طراحی و تولید شد. این تجهیز پیشرفته توسط یکی از کارشناسان بخش برق واحد فولادسازی طراحی شده و پس از پشت سر گذاشتن مراحل آزمایشگاهی و میدانی، از ابتدای سال ۱۴۰۴ وارد فاز بهرهبرداری رسمی شده است.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.