مهرعلی بارانچشمه در حاشیه مراسم پایانی اردوی تیم کشتی پهلوانی در گود کشتی پهلوانی فیوج نیشابور اظهار کرد: طی ۲سال گذشته شیوع کرونا موجب آسیبهای زیادی به این بخش شد و برای بازسازی زورخانهها و حفظ این میراث کهن نیازمند حمایت بیشتر وزارت ورزش و جوانان هستیم و کمکهایی هم که تاکنون در این خصوص انجام شده تنها کفاف امور جاری فدراسیون را میدهد و برای احداث و ایجاد زیرساختها و یا تهیه تجهیزات کافی نیست.
وی خاطرنشان کرد: پارسال بودجه ورزشهای زورخانهای ۱۲میلیارد ریال بود که امسال این میزان پنج برابر شده و تاکنون ۶۰درصد از آن تخصیص یافته و از ابتدای امسال تاکنون ۱۴ میلیارد ریال به هیاتهای استانی اختصاص پیدا کرده است.
وی با اشاره به اینکه این بودجه هنوز هم کافی نیست افزود: با تعاملی که با کمیسیون فرهنگی و اجتماعی مجلس برقرار شده امیدواریم برای سال ۱۴۰۱ بودجه این فدراسیون افزایش پیدا کند.
وی با بیان اینکه مرشدها ستونهای ورزش زورخانه و پهلوانی هستند افزود: در چند سال گذشته کمک به مرشدها قطع شده بود و طی ۲سال گذشته هم به خاطر شیوع کرونا از حداقل کمکها برخوردار شدند و رایزنیهایی برای اهدای تسهیلات ارزان قیمت و بیمه برای مرشدها در حال انجام است که امیدواریم تا پیش از پایان امسال به سرانجام برسد.
وی با اشاره به اینکه حدود ۶۰۰مرشد در سطح زورخانههای کشور فعالیت دارند گفت: پیش از این طی رایزنیهای انجام شده تعدادی از مرشدها برای دریافت پوشش بیمه در ردیف بیمه هنرمندان قرار گرفتند که ادامه دارد و در حال حاضر حدود ۴۰نفر از مرشدها تحت پوشش بیمه هستند.
وی در بخش دیگری از سخنانش اظهار کرد: از هفته گذشته مرحله دوم اردوی پهلوانی به میزبانی نیشابور با حمایت همهجانبه از سوی مسئولان این شهرستان به همت پهلوان رشیدلمیر مربی تیم ملی برگزار شد.
وی با اشاره به اینکه مرحله قبلی این اردو در اردبیل برگزار شد افزود: جام جهانی ورزشهای زورخانهای و کشتی پهلوانی از ۲۴ تا ۲۸ دی ماه آینده به میزبانی جمهوری اسلامی در اصفهان برگزار میشود.
رئیس فدراسیون ورزشهای زورخانهای گفت: ورزشکاران ۱۲ کشور در این مسابقات شرکت دارند و برخی از این تیمها بسیار قوی هستند البته کشتی پهلوانی ورزش ملی و آئینی ما است و تیمهای ما در این رشته یک سروگردن بالاتر از تیمهای سایر کشورها است.
وی تصریح کرد: نیشابور شهری با پیشینه پهلوانی است و برگزاری این اردو در نیشابور فرصت مغتنمی برای آشنایی با ظرفیتهای آن فراهم کرد تا در آینده برنامههای دیگری در این خصوص برگزار شود.
در پایان این مراسم با اهدای لوحهایی از اعضای تیم کشتی پهلوانی تقدیر شد.
۵۰درصد از زورخانههای کشور شخصی است
برچسب ها
آغاز عملیات ویژه با مشارکت ۷۲ دستگاه اجرایی و با شعار ملی «آب را دریابیم»
اجرای مانور گشت آب در نیشابور برای مدیریت بحران کمآبی
گامی نوآورانه در بومیسازی تجهیزات صنعتی شرق کشور
دستگاه آنالایزر دمای مذاب برای نخستینبار در فولاد خراسان طراحی و ساخته شد
اجرای مانور گشت آب در نیشابور برای مدیریت بحران کمآبی
خاتون شرق- اولین مانور ویژه گشت آب در شهرستان نیشابور با حضور فرماندار، مسئولان دستگاههای اجرایی، نهادهای انتظامی و کارشناسان شرکت آب و فاضلاب برگزار شد. این مانور با شعار ملی «آب را دریابیم» و با هدف افزایش آگاهی عمومی نسبت به اهمیت مصرف بهینه آب و مقابله با مصارف غیرضروری، کار خود را رسماً آغاز کرد.
آغاز اجرای شبکه فاضلاب شرق نیشابور با ۶۷۰ میلیارد ریال اعتبار
خاتون شرق- رئیس هیئتمدیره و مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهرستان نیشابور از آغاز ادامه عملیات اجرایی پروژه توسعه خط اصلی فاضلاب شرق این شهر خبر داد.
دستگاه آنالایزر دمای مذاب برای نخستینبار در فولاد خراسان طراحی و ساخته شد
خاتون شرق- در ادامه مسیر بومیسازی تجهیزات تخصصی در صنعت فولاد کشور، برای نخستینبار دستگاه آنالایزر دمای مذاب در مجتمع فولاد خراسان با اتکا به دانش فنی نیروهای متخصص داخلی طراحی و تولید شد. این تجهیز پیشرفته توسط یکی از کارشناسان بخش برق واحد فولادسازی طراحی شده و پس از پشت سر گذاشتن مراحل آزمایشگاهی و میدانی، از ابتدای سال ۱۴۰۴ وارد فاز بهرهبرداری رسمی شده است.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.