حسین سهرابی پنجشنبه در حاشیه بازدید خبرنگاران از ایستگاه تولید بذر شهرک امام این شهرستان با اشاره به اینکه ۱۶۸هزار و ۹۰۰هکتار از اراضی ملی این شهرستان تحت تاثیر فرسایش بادی است اظهار کرد: طی دو سال گذشته بالغ بر یکهزار هکتار طرحهای بیابانزدایی اجرا شده و امسال هم ۳۰۰ هکتار در قالب این طرح دردست اجرا است.
وی افزود: پارسال در بخش بیابانزدایی حدود هفتمیلیارد ریال اعتبار به این اداره اختصاص یافت و در کوتاه مدت اجرای این طرحها در سطح ۲۷ هزار هکتار از اراضی ملی شهرستان نیشابور نیازمند ۴۵ میلیارد ریال اعتبار است.
وی با اشاره به وسعت ۵۷۰هزار هکتاری عرصه شهرستان نیشابور افزود: از این میزان ۴۰۳هزار هکتار اراضی ملی است که ۲۲۰هزار هکتار آن اراضی بیابانی و ۱۵هزار هکتار جنگل دستکاشت تاغ است و کل نیروهای یگان حفاظت محیط زیست در اختیار این اداره سه نفر است و بدون همکاری نیروهای مردمی و بسیج حفاظت از این عرصه امکانپذیر نیست.
وی گفت: به دلیل گران شدن چوب تاغ تخلفات در این زمینه افزایش یافته و طی یک سال گذشته سههزار و ۵۰۰ اصله چوب تاغ قاچاق در نیشابور از افراد سودجو کشف و ۴۵ متخلف شناسایی و دستگیر شدهاند.
وی تصریح کرد: طی یکسال گذشته در اراضی ملی نیشابور ۱۲۰هکتار کاشت انواع گونههای گیاهی شامل تاغ، آتریپلکس و قرهداغ و حدود ۲۵۰ هکتار مدیریت هرزآب انجام شده و برای اجرای طرح مدیریت روانآبهای سطحی در سطح ۲۷ هزار هکتار بالغ ۵۰میلیارد ریال مورد نیاز است.
سهرابی در ادامه بازدید از ایستگاه تولید بذر شهرک امام نیشابور گفت: این مرکز به عنوان بزرگترین ایستگاه تولید بذر شرق کشور در مساحتی بالغ بر یکصد هکتار با ۲حلقه چاه عمیق تامین کننده کل بذر مورد نیاز طرحهای منابع طبیعی استان است.
حسینسهرابی با اشاره به اهمیت حفظ پوشش گیاهی عرصه های طبیعی افزود: سال گذشته ۳۵ تن گیاهان دارویی از جمله باریجه و آنغوزه از هشت هزار هکتار اراضی ملی نیشابور برداشت شد که درآمد ۲۰۰ میلیارد ریالی برای مردم منطقه در پی داشت.
وی ادامه داد: این مهم در حالی رخ داده که کانونهای بحرانی و فرسایشی وقت و هزینه بسیار از ما میگیرد در صورتی که میتوان با حفظ آن ها و کاشت گیاهان دارویی علاوه بر جلوگیری از تخریب ها، منافع اقتصادی را نیز تامین کرد.
باد سالانه ۱۶۵میلیارد ریال به نیشابور خسارت میزند
برچسب ها
اولویت ارتقای راههای مواصلاتی نیشابور بزرگ است
خاتون شرق - یحیی سلیمانی نماینده مردم نیشابور، فیروزه، زبرخان و میانجلگه در مجلس شورای اسلامی در این برنامه گفت: اولویت من ارتقای راههای مواصلاتی نیشابور بزرگ است زیرا نیشابور با هشت شهرستان هممرز است و در مسیر تهران به مشهد قرار دارد و در این حوزه بسیار ضعیف بوده و کار اساسی در این بخش انجام نشده است.
اولویت نخست استان آزادراه حرم تا حرم
خاتون شرق - عبدالله ارجائی شیرازی معاون برنامهریزی و تامین منابع وزارت راه و شهرسازی در برنامه بازدید یکروزه رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی از محورهای مواصلاتی نیشابور، فیروزه، زبرخان و میانجلگه گفت: اولویت نخست این قسمت از استان تکمیل طرح آزادراه حرم تا حرم است که در دوره جدید روند اجرایی این طرح شتاب گرفته و امیدواریم بتوانیم به موقع مجوزهای لازم را اخذ کنیم.
اولویت قطعی نیشابور بزرگ ارتقای کیفیت جاده ترانزیت
خاتون شرق - رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی و تعدادی از اعضای این کمیسیون امروز یکشنبه در سفری یک روزه به نیشابور از برخی محورهای مواصلاتی و راههای شهرستانهای نیشابور، فیروزه، زبرخان و میانجلگه و کتابخانه مرکزی نیشابور، سایت مسکن ملی و اراضی نهضت مسکن ملی در این شهر بازدید کردند.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.