نماینده نیشابور در مجلس شورای اسلامی گفت: گروهی از نمایندگان مجلس هستیم که همچنان اصرار داریم به علت نحوه جانمایی نمایندگان در کمیسیون ها استیضاح هیئت رییسه انجام شود.
هاجر چنارانی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به آخرین وضعیت بررسی طرح استیضاح هیئت مجلس، گفت: گروهی از نمایندگان مجلس هستیم که همچنان اصرار داریم این استیضاح انجام شود هر چند پس گرفتن امضا برای استیضاح و سوال در همه مجالس باب بوده و قطعاً در مجلس یازدهم هم وجود خواهد داشت.
وی درباره علت کلید خوردن این طرح استیضاح، ادامه داد: در جانمایی نمایندگان در کمیسیون ها یک سری مدیریت ها انجام شد که به نوعی یک نوع مهندسی انتخاباتی بود که به همین دلیل ما این استیضاح را کلید زدیم و به این روند اعتراض داشتیم.
نماینده نیشابور در مجلس با تاکید بر اینکه یک سری اتفاقات در بحث کمیسیون ها در مجلس یازدهم اتفاق افتاد که در هیچ دوره ای از مجلس اتفاق نیفتاده بود، اضافه کرد: تا کنون حدود ۲۵ نفر از نمایندگان اصرار دارند که این طرح انجام شود.
چنارانی با بیان اینکه تاکنون جلسهای را با هیئت رئیسه مجلس برای بحث درباره طرح استیضاح نداشتهایم،اظهار داشت: بنده تاکنون عضو هیچ کمیسیون این بودم اما احتمالا به کمیسیون قضایی و حقوقی خواهم رفت.
عضو هیچ کمیسیونی نیستم و اصرار به استیضاح هیئت رییسه داریم
برچسب ها
تا نگاه جامعه تغییر نکند، اتاق فکر زنان صدایی نخواهد داشت
خاتون شرق- با نگاهی اجمالی به سخنان رئیس کارگروه امور زنان و خانواده اتاق اندیشهورز خراسان رضوی، بهروشنی میتوان عزم جدی برای تأثیرگذاری در عرصه سیاستگذاری زنان را مشاهده کرد. با این حال، آنچه همچنان مانع اصلی در مسیر این تلاشهاست، نه ضعف برنامهریزی یا کمبود ساختار رسمی، بلکه محدودیتهای ریشهدار فرهنگی و اجتماعی در جامعه ایران است؛ نگاهی که هنوز به حضور مؤثر زنان در تصمیمسازیهای کلان به عنوان یک اولویت نمینگرد.
نیشابور در آزمون فرهنگی مردود شد
خاتون شرق- بیستوهشتم اردیبهشت، روز ملی خیام امسال در حالی به پایان رسید که هیچ نشانی از یک برنامهریزی منسجم یا اطلاعرسانی در شأن این روز به چشم نمیخورد.
ماجرای نطق وزیر کار درباره فولاد خراسان چه بود؟
خاتون شرق- در پی نطق دکتر میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مجلس، سایت «انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران» در گزارشی تحلیلی به این نطق پرداخته و از تقدیر بازرس کل کشور از مدیریت فولاد خراسان خبر داده است.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.