سعید طباطبایی افزود: باتوجه به بارندگی های شدید سالیان اخیر و عمر بالای آسفالت معابر و مشکلاتی که در نگهداری به خاطر آبریز منازل وجود دارد، امسال خرابی های بیشتری داشتیم. وی بیان کرد: با توجه به تاکیدات شهردار و اعضای شورای شهر امسال احساس نیاز شد تا با فعالیت بیشتر و عزم جزم تری به بهسازی معابر بپردازیم و به همین دلیل امسال را به نام نهضت آسفالت نامگذاری کردیم. وی بیان کرد: دلیل نامگذاری هم این است که میخواهیم امسال حجم بالاییاز آسفالت ریزی را داشته باشیم و بتوانیم مشکلات مردم را تا شهریور ماه حل کنیم.
به طور شبانه روزی در حال فعالیت در معابر شهری هستیم
طباطبایی با اشاره به اینکه هم اکنون فعالیت های عمرانی در زمینه آسفالت معابر در سه حوزه فعال است گفت: حوزه اول لکه گیری معابر است که توسط پیمانکاران مناطق و سازمان در شمال و جنوب شهر در حال انجام است. حوزه دوم نیز کوچه ها و تعهدات مردمی می باشد که آن هم به طور همزمان در حال انجام است و در قسمت سوم کار نیز شبانه آسفالت معابر اصلی را تراش و آسفالت ریزی را انجام می دهیم. وی خاطر نشان کرد: در واقع عملا به طور شبانه روزی در حال فعالیت هستیم و امیدواریم تا چند ماه آینده بتوانیم هم حجم آسفالت قابل قبولی را در سطح شهر بریزیم و هم فضای شهر به گونه ای شود که نقطه خراب کمتری در آن ببینیم.
اعتبار ۲۰۰ میلیارد ریالی نهضت آسفالت
رئیس سازمان عمران شهرداری اظهار کرد: پیش بینی ما این است امسال بتوانیم حداقل ۵۰ هزار تن آسفالت در سطح شهر بریزیم که این موضوع اعتباری حدود ۲۰۰ میلیارد ریال در پی دارد. وی در پاسخ به این سوال که سال های قبل چه میزان آسفالت در معابر نیشابور استفاده شده است گفت: سال گذشته ۳۴ هزار تن، سال ۹۷ نزدیک به ۳۳ هزار تن و در سال ۹۶ با توجه با مشکلاتی که در حوزه تامین قیر وجود داشت تنها ۶ هزار تن آسفالت استفاده شد که امیدواریم با طرح نهضت آسفالت امسال کمبود ها را جبران کنیم.
رئیس سازمان عمران شهردای نیشابور
امسال ۵۰ هزار تن آسفالت در سطح معابر نیشابور ریخته خواهد شد
رئیس سازمان عمران شهرداری نیشابور گفت: پیش بینی ما این است امسال بتوانیم حداقل ۵۰ هزار تن آسفالت در سطح شهر نیشابور بریزیم که این موضوع هزینه ای حدود ۲۰۰ میلیارد ریال را در پیخواهد داشت.
لینک کوتاه :
http://khatooneshargh.ir/?p=1712
برچسب ها
آیین تجلیل از صادرکنندگان نمونه خراسان رضوی برگزار شد
استاندار: ۹۰ درصد اقتصاد خرسان رضوی متعلق به بخش خصوصی است
اختتامیه سومین جشنواره ملی پروین اعتصامی
کسب رتبه اول دانشگاه نیشابور در سومین جشنواره ملی پروین اعتصامی
برگزاری همایش علمی عطار نیشابوری در دانشگاه آزاد نیشابور
عطار شاعر گفتوگو است
آیین تجلیل از صادرکنندگان نمونه خراسان رضوی برگزار شد
استاندار: ۹۰ درصد اقتصاد خرسان رضوی متعلق به بخش خصوصی است
خاتونشرق - همایش تجلیل از صادرکنندگان نمونه استان در سالن شهدای مدافع سلامت مشهد با حضور استاندار خراسان رضوی برگزار شد.
اختتامیه سومین جشنواره ملی پروین اعتصامی
کسب رتبه اول دانشگاه نیشابور در سومین جشنواره ملی پروین اعتصامی
دانشگاه نیشابور با کسب ۹ عنوان برگزیده در این جشنواره، بیشترین تعداد برگزیده را به خود اختصاص داد.
برگزاری همایش علمی عطار نیشابوری در دانشگاه آزاد نیشابور
عطار شاعر گفتوگو است
خاتون شرق- همزمان با 25 فروردین ماه روز شيخ فريد الدين محمد عطار نیشابوری همایش بزرگداشت این عارف نامدار در نیشابور برگزار شد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.