حسین سهرابی دوشنبه در مراسم بهره برداری و افتتاح بند خاکی فاروب رومان و سایر پروژه های اجرا شده توسط منابع طبیعی در سال ۹۸ و ۹۹ در هفته منابع طبیعی و آبخیزداری در محل پارک ۲۰۰هکتاری نیشابور در جمع خبرنگاران افزود: در این رابطه ۱۲۱ پرونده تخلف تشکیل شده که ۲۸ مورد آن با استناد به ماده ۴۴ مکرر و ۴۳ قانون حفاظت و بهرهبرداری از جنگلها و مراتع کشور و مربوط به چرای غیرمجاز دام و ۶۶ پرونده نیز با استناد به ماده ۵۵ قانون حفاظت و بهرهبرداری از جنگلها و مراتع کشور مربوط به تخریب و تصرف و ۲۷ پرونده مربوط به قطع، حمل و آتش سوزی بود.
وی اظهار داشت: در سال جاری ۲۷۵ هکتار عملیات کپه کاری با گیاهان دارویی انجام یافته و ۱۱۸۰۰۰ هکتار از اراضی ملی نیشابور در طرح کاداستر (حدنگاری اراضی) تبدیل سند و تثبیت مالکیت شده است. وی بیان کرد: در حال حاضر ۶ بند خاکی در نیشابور وجود دارد که قابلیت ذخیره ۷۵۶۰۰۰ مترمکعب را دارد و برای احداث و تکمیل ۴ بند خاکی و سنگی ملاتی اجرا نشده ۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان اعتبار مورد نیاز است.
وی ادامه داد: این اداره در مجموع با ۱۶ نفر پرسنل مسئولیت حاکمیت،نظارت و اجرای پروژه ها و تکالیف سازمانی خود در اراضی ملی نیشابور به وسعت ۴۰۰ هزار هکتار را برعهده دارد که با این تعداد نیرو کار بسیار مشکلی است. رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری نیشابور گفت: تاکنون حدود ۱۳۰ هکتار به طرحهای هادی بنیاد مسکن در راستای ماده چهار قانون ساماندهی و حمایت از تولید و عرضه مسکن روستایی تخصیص داده شده است.
سهرابی افزود: از کل ۵۷۶۳۳۲ هکتار مساحت شهرستان نیشابور میزان ۴۰۰۰۰۰ هکتار (۷۰٪ مساحت شهرستان) عرصههای منابع طبیعی و تحت مدیریت این اداره می باشد. ۵۴٪ مساحت شهرستان قابلیت اجرای پروژه های آبخیزداری دارد و ۲۱۲۰۰۰ هکتار از لحاظ سیلخیزی در شرایط بحرانی و فوق بحرانی است. نیشابور دارای ۱۰۰۸۰۰ هکتار کانون بحرانی فرسایش بادی میباشد که مساحتی بالغ بر ۱۶۹۰۰۰ هکتار را تحت تاثیر خود قرار داده که ایجاد و وجود ۱۵۰۸۸ هکتار جنگل دست کاشت تاغ نقش بسزایی در کنترل کانونهای فرسایش بادی و جلوگیری از ریز گرد و حرکت شن های روان در منطقه داشته است که می بایست مورد حمایت بیشتر قرار گیرد.
۴۴ هکتار از اراضی ملی نیشابور رفع تصرف شد
برچسب ها
آغاز عملیات ویژه با مشارکت ۷۲ دستگاه اجرایی و با شعار ملی «آب را دریابیم»
اجرای مانور گشت آب در نیشابور برای مدیریت بحران کمآبی
گامی نوآورانه در بومیسازی تجهیزات صنعتی شرق کشور
دستگاه آنالایزر دمای مذاب برای نخستینبار در فولاد خراسان طراحی و ساخته شد
اجرای مانور گشت آب در نیشابور برای مدیریت بحران کمآبی
خاتون شرق- اولین مانور ویژه گشت آب در شهرستان نیشابور با حضور فرماندار، مسئولان دستگاههای اجرایی، نهادهای انتظامی و کارشناسان شرکت آب و فاضلاب برگزار شد. این مانور با شعار ملی «آب را دریابیم» و با هدف افزایش آگاهی عمومی نسبت به اهمیت مصرف بهینه آب و مقابله با مصارف غیرضروری، کار خود را رسماً آغاز کرد.
آغاز اجرای شبکه فاضلاب شرق نیشابور با ۶۷۰ میلیارد ریال اعتبار
خاتون شرق- رئیس هیئتمدیره و مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهرستان نیشابور از آغاز ادامه عملیات اجرایی پروژه توسعه خط اصلی فاضلاب شرق این شهر خبر داد.
دستگاه آنالایزر دمای مذاب برای نخستینبار در فولاد خراسان طراحی و ساخته شد
خاتون شرق- در ادامه مسیر بومیسازی تجهیزات تخصصی در صنعت فولاد کشور، برای نخستینبار دستگاه آنالایزر دمای مذاب در مجتمع فولاد خراسان با اتکا به دانش فنی نیروهای متخصص داخلی طراحی و تولید شد. این تجهیز پیشرفته توسط یکی از کارشناسان بخش برق واحد فولادسازی طراحی شده و پس از پشت سر گذاشتن مراحل آزمایشگاهی و میدانی، از ابتدای سال ۱۴۰۴ وارد فاز بهرهبرداری رسمی شده است.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.