۵ اسفندماه ۹۸ دانشکده علومپزشکی نیشابور در بیانیه ای از فوت نخستین بیمار مشکوک به کرونا در نیشابور خبر داد. در آن بیانیه به نقل از رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور آمده بود:
از ۲۰ بیمار دارای علائم بیماری دستگاه تنفسی فوقانی که طی هفته گذشته در بیمارستان ۲۲ بهمن نیشابور بستری شده بودند نمونه گیری شد و ۱۰ نفر از آنان با بهبود وضعیت و به دست آوردن سلامتی از بیمارستان مرخص شدند. همچنین یک نفر از این بیماران که دارای سن بیش از هفتاد سال بود شب گذشته فوت کرد که آزمایشات اولیه شواهدی مبنی بر ابتلای وی به کرونا را نشان میدهد.
عظیمی نژاد در آن بیانیه تصریح کرده بود: به منظور نهایی نمودن تشخیص بیماری، مراتب از طریق انستیتوپاستور، آزمایشگاه مرجع ویروس شناسی ژنتیک دانشگاه علوم پزشکی تهران در حال پیگیری است که نتایج آن به زودی از طریق روابط عمومی وزارت بهداشت اعلام خواهد شد. همچنین سایر بیماران بستری در بیمارستان تحت نظر بوده و علائم بالینی آنها روند بهبودشان را نشان داده و منتظر نتایج اولیه آزمایشات آنها هستیم که در صورت منفی شدن از بیمارستان ترخیص خواهند شد.
بیانیه ایی که بعد از فشار رسانه های محلی در خصوص وجود خبرهای ضد و نقیض از ورود ویروس کرونا در نیشابور منتشر شد و به سرعت در رسانه های داخلی و خارجی منعکس شد و حاشیه های فراوانی نیز به دنبال داشت.
شنیده ها از برخورد وزرات بهداشت با مسئولین دانشکده به واسطه انتشار این خبر حکایت داشت. از طرفی به نظر می رسید بعضی از مسئولین دانشکده از ابتدا با انتشار این خبر مخالف بوده اند. پس از انتشار گسترده این خبر در چند ساعت دانشکده علوم پزشکی نیز از خبرنگار ایرنا در نیشابور بابت استفاده از تیتر: یک فرد مبتلا به کرونا در نیشابور فوت کرد شکایت کرد. دانشکده علوم پزشکی معتقد بود در متن بیانیه آورده شده یک فرد مشکوک به کرونا در نیشابور فوت شده در حالی که تیتر ایرنا اینچنین نبوده است. هرچند که در متن خبر این خبرگزاری به صراحت مشکوک بودن این مورد را ذکر کرده بود.
حالا پس از گذشت یک سال از این حادثه و در حالی که در ابتدا بحث بر سر مشکوک یا قطعی بودن فوت یک نفر و ورود کرونا به نیشابور بود در آخرین آمار اعلامی از سوی دانشکده علوم پزشکی یک هزار و ۱۳ نفر در نیشابور قربانی این ویروس منحوس شده اند.
کرونا در نیشابور یک ساله شد
برچسب ها
افزایش تولید، رکورد رشد سود و عبور از بحران انرژی در سالی پرچالش
درخشش مدیریت فولاد خراسان در سایه خاموشیها و کمبود گاز
رئیس دانشگاه علومپزشکی نیشابور وعده داد:
افتتاح بیمارستان سوم نیشابور در هفته دولت / خارج شدن بیمارستانهای نیشابور از لیست سیاه طلبکاران
گرمای بیسابقه، قطعی برق و فشار مضاعف بر آبفای نیشابور؛ تأمین آب در روزهای داغ پیش رو به مرز بحران رسیده
هشدار سرپرست شرکت آبفای نیشابور: پمپ آب منازل سرطان شبکه آب شهری
درخشش مدیریت فولاد خراسان در سایه خاموشیها و کمبود گاز
خاتون شرق- سهشنبه ۱۷ تیرماه مجمععمومی عادی شرکت مجتمع فولاد خراسان با نماد بورسی فخاس در سالن همایشهای هتل نوین پلاس مشهد با حضور کتایون دوانلو نماینده صندوق بیمه روستائیان و عشایر به عنوان رئیس مجمع، یحیوی نماینده شرکت سرمایهگذاری معادن و فلزات به عنوان ناظر اول، مظاهری شرکت سرمایهگذاری ارشک به عنوان ناظر دوم، طهمورث جوانبخت مدیرعامل و نایبرئیس هیئتمدیره شرکت مجتمع فولاد خراسان، شریعه نماینده مؤسسه حسابرسی و بازرس قانونی هیئترئیسه و دانیال آستانه به عنوان دبیر جلسه برگزار شد.
افتتاح بیمارستان سوم نیشابور در هفته دولت / خارج شدن بیمارستانهای نیشابور از لیست سیاه طلبکاران
خاتون شرق- قطار توسعه سلامت سالهاست که از ایستگاه نیشابور عبور کرده، اما این شهر همچنان با دستان خالی در سرفصلهای مهم بهداشت و درمان باقی مانده است. یکی از آشکارترین نمودهای این عقبماندگی، وضعیت نگرانکننده سرانه تخت بیمارستانی و تعداد پزشکان متخصص در نیشابور است؛ موضوعی که نهتنها زندگی و سلامت شهروندان را تهدید میکند، بلکه فاصله این شهر با مناطق همجوار را روزبهروز بیشتر کرده است.
هشدار سرپرست شرکت آبفای نیشابور: پمپ آب منازل سرطان شبکه آب شهری
خاتون شرق- تابستان داغ نیشابور نفسها را به شماره انداخته و سایه بحران آب هر روز پررنگتر میشود.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.