وی افزود: واکسنهای کرونای تزریق شده در نیشابور واکسنهای سینوفارم چینی،اسپوتنیک روسی، بهارای هندی و آسترازنکای کرهای و عوارض آنها در حد عوارض معمولی بوده است.
وی بیان کرد: شیوع همه گیری چهارم کرونا در این شهرستان نسبت به سایر نقاط کشور کمی با تاخیر همراه بود ولی اگر دستورالعملهای بهداشتی رعایت نشود به روزهای سیاه بازخواهیم گشت و در حال حاضر وضعیت نیشابور قرمز است و شیوع کرونا سیر صعودی دارد.
وی عنوان کرد: تعداد فوتیهای کرونا در فروردینماه امسال در نیشابور به ۴۸ نفر رسیده و در حال افزایش است و شبنشینیها، سفرههای افطاری و گردهماییها با وجود تدکرات فراوان هنوز ادامه دارد و ما به لحاظ قانونی نمیتوانیم در این موارد دخالت کنیم.
وی در بهش دیگری از سخنانش خاطرنشان کرد: اقتصاد ما به شدت تحت تاثیر کرونا قرار دارد و منابع اقتصادی ما را به سمت توسعه زیرساختها هدایت کرده و طی این مدت ۱۴۰ میلیارد ریال صرف توسعه زیرساخت تامین اکسیژن در بیمارستان ۲۲بهمن شده و در حال حاضر ۲دستگاه اکسیژن ساز و ۲ تانک ۱۰تُنی و ۲۰تُنی و یک تانک اکسیژن ۲۰تُنی در بیمارستان حکیم مستقر شده است.
وی تصریح کرد: در پنج اردیبهشت ۱۴۰۰ تعداد ۱۳۶ بستری کرونا و ۲ فوتی داشتهایم و ۱۹ نفر در بخش مراقبتهای ویژه بستری هستند که از اینتعداد به هفت نفر اکسیژن رسانی به صورت مصنوعی انجام میگردد و میانگین مراجعین سرپایی ماهیانه در سال جدید بیش از ۵۰۰نفر در روز بوده و ۷۸درصد مراجعین سرپایی از مناطق شهری هستند ولی ۶۴درصد بستریها از مناطق روستایی هستند و بیشترین میزان بستری به گروه ۸۰سال به بالا تعلق دارد.
وی گفت: حدود ۱۴درصد از میزان این بستریها به گروه کودکان ۴تا ۵ سال و ۲ونیم درصد ۱۰ تا ۱۵ سال هستند اگرچه میزانمراجعه سرپایی در این گروهها بسیار کم بوده و ۳۱درصد از مراجعین سرپایی در گروه زنان خانهدار، ۲۰درصد کارگر و ۱۵درصد مشاغل آزاد هستند و با وجود تاکید ستاد ملی کرونا برای منع تردد شبانه از ساعت ۱۰ شب به بعد متاسفانه شاهد ادامه ترددها و عدمرعایت شهروندان در ساعات محدودیت ترددها هستیم.
وی اظهار داشت: تعداد آزمایشهای پی سی آر در فروردین ماه امسال به ۱۰هزار و ۶۰۰ مورد رسید که از میزان جواب ۴۰درصد از این آزمایشها مثبت شد و یکی از دستگاههای این آزمایشگاه دچار مشکل شده و از کار بیفتد، علاوه بر این تعداد ۴هزار و ۵۰۰ نفر هم با علائم کرونا به مطب پزشکان در سطح شهر مراجعه داشتهاند.
وی خاطرنشان کرد: کیت کرونای انگلیسی به تعداد محدودی از طریق انستیتو پاستور در اختیار دانشکده قرار گرفت و منابع ما در این زمینه محدود است و در حدی بود که وجود ویروس کرونای انگلیسی را در نیشابور تشخیص بدهیم، آمارهای کشور هند هم نشان میدهد در حال حاضر وضعیت مناسبی ندارند و برآوردها نشان داده شدت درگیری و ابتلای ویروس هندی نسبت به سایر ویروسهای اینگروه بیشتر است.
معاون استاندار و فرماندار ویژه نیشابور گفت: در حال حاضر موضوع ویروس هندی موجب نگرانی جدی ستاد کرونا شده است و به طور قطع در آینده شاهد بروز و ظهور کرونای هندی در نیشابور خواهیم بود که باید به شدت مورد توجه شهروندان قرار گیرد.
علیرضا قامتی افزود: آمارها برخلاف آنچه که شایع شده است نشان میدهد میزان ابتلا به کرونا در بین روستاییان بیشتر است و این یک پیام هشدار دهنده است که باید از طریق دهیاران و بخشداران منتقل شود.
وی اظهار داشت: عدالت در نظارتها بر اصناف باید رعایت شود تا محدودیتها موجب محرومیت نشده و حقوقی از شهروندان تضییع نگردد و نوع مدیریت اصناف در زمان شیوع کرونا باید با فرهنگسازی گسترش پیدا کند و وظایف هر شخص و اداره و نهادی مشخص است و با هر کسی که کوتاهی میکند باید برخورد قانونی شود و دستگاههای متولی باید مسئولیت خودشان را بپذیرند.
وی بیان کرد: هیچ واکسنی خارج از شبکه توزیع وزارت بهداشت در نیشابور تزریق نشده است و به طور قطع این موضوع مورد توجه ستاد کرونا و وزارت بهداشت قرار دارد و ما هم از آن پیروی کرده و مقید به سیایتهای ابلاغی در اینحوزه هستیم و باید انتشار اطلاعاتی را که در شهروندان موجب بروز نگرانی شده و در روند تزریق واکسن کرونا تاخیر ایجاد میکند مدیریت کنیم.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان نیشابور گفت: از ابتدای امسال ۱۶۱ واحد پلمب شده و ۵۱ مورد فرم تخلف دریافت کردهاند و برخی از مشاغلی در نیشابور تعطیل شدهاند در سایر شهرها در حال فعالیت هستند که مورد اعتراض اصناف قرار گرفته است.
پورکاویانافزود: نیاز به همکاری همه نهادها و دستگاهها با اداره صمت برای نظارت در بازار هستیم و باید توجه داشت که بازار تنها راه انتقال کرونا نبوده و حمل ونقل، پارکها و مطب پزشکان هم باید مورد توجه قرار بگیرد.
سههزار نفر در نیشابور واکسن کرونا دریافت کردهاند
برچسب ها
افزایش تولید، رکورد رشد سود و عبور از بحران انرژی در سالی پرچالش
درخشش مدیریت فولاد خراسان در سایه خاموشیها و کمبود گاز
رئیس دانشگاه علومپزشکی نیشابور وعده داد:
افتتاح بیمارستان سوم نیشابور در هفته دولت / خارج شدن بیمارستانهای نیشابور از لیست سیاه طلبکاران
گرمای بیسابقه، قطعی برق و فشار مضاعف بر آبفای نیشابور؛ تأمین آب در روزهای داغ پیش رو به مرز بحران رسیده
هشدار سرپرست شرکت آبفای نیشابور: پمپ آب منازل سرطان شبکه آب شهری
درخشش مدیریت فولاد خراسان در سایه خاموشیها و کمبود گاز
خاتون شرق- سهشنبه ۱۷ تیرماه مجمععمومی عادی شرکت مجتمع فولاد خراسان با نماد بورسی فخاس در سالن همایشهای هتل نوین پلاس مشهد با حضور کتایون دوانلو نماینده صندوق بیمه روستائیان و عشایر به عنوان رئیس مجمع، یحیوی نماینده شرکت سرمایهگذاری معادن و فلزات به عنوان ناظر اول، مظاهری شرکت سرمایهگذاری ارشک به عنوان ناظر دوم، طهمورث جوانبخت مدیرعامل و نایبرئیس هیئتمدیره شرکت مجتمع فولاد خراسان، شریعه نماینده مؤسسه حسابرسی و بازرس قانونی هیئترئیسه و دانیال آستانه به عنوان دبیر جلسه برگزار شد.
افتتاح بیمارستان سوم نیشابور در هفته دولت / خارج شدن بیمارستانهای نیشابور از لیست سیاه طلبکاران
خاتون شرق- قطار توسعه سلامت سالهاست که از ایستگاه نیشابور عبور کرده، اما این شهر همچنان با دستان خالی در سرفصلهای مهم بهداشت و درمان باقی مانده است. یکی از آشکارترین نمودهای این عقبماندگی، وضعیت نگرانکننده سرانه تخت بیمارستانی و تعداد پزشکان متخصص در نیشابور است؛ موضوعی که نهتنها زندگی و سلامت شهروندان را تهدید میکند، بلکه فاصله این شهر با مناطق همجوار را روزبهروز بیشتر کرده است.
هشدار سرپرست شرکت آبفای نیشابور: پمپ آب منازل سرطان شبکه آب شهری
خاتون شرق- تابستان داغ نیشابور نفسها را به شماره انداخته و سایه بحران آب هر روز پررنگتر میشود.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.