رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی نیشابور از انجام ۵۳ سورتی پرواز توسط بالگرد اورژانس هوایی نیشابور و انتقال ۷۵ نفر از مناطق مختلف شهر به مراکز درمانی در سال ۱۳۹۸ خبر داد.
مصطفی افشارنیک گفت: بیشترین اعزام مربوط به حوادث ترافیکی می باشد که در سال گذشته ۳۶ مصدوم بدحال توسط بالگرد به مراکز درمانی منتقل شده اند و از بیشترین موارد اعزام بالگرد در سال گذشته می توان به انتقال مادر باردار ۸ مورد، بیمار قلبی ۶ مورد و مسمومیت ۵ مورد اشاره کرد.
او ادامه داد: بالگرد اورژانس در سال گذشته ۱۰ بیمار و مصدوم را جهت انجام اقدامات درمانی تخصصی به بیمارستان های مشهد انتقال داده است.
او افزود: کارشناسان پایگاه اورژانس هوایی بیش از پنجاه مکان را در مناطق مختلف شهر شناسای نموده اند که تاکنون فقط ۱۲ مکان مورد تایید کارشناسان هوانیروز قرار گرفته است و تلاش می شود تا با کمک شهرداران، بخشداران و دهیاران مکان های بیشتر آماده شود تا بالگرد اورژانس بتواند جهت امداد رسانی در مواقع بحرانی در نزدیک ترین مکان به حادثه فرود آمده و ارائه خدمت نمایند.
نجات جان ۷۵ نفر توسط بالگرد اورژانس هوایی نیشابور در سال ۹۸
برچسب ها
دادستان نیشابور در گفتگوی اختصاصی با خاتون شرق:
اعمال خودسرانه از سوی هیچ مدیری پذیرفته نیست
مسئله این است
سگکشی یا اجرای قانون؟
گزارش تحلیلی از وضعیت خطرناک اختلالات رشدی کودکان در جهان و ایران
آمار بالای کودکان اوتیسم، زنگهای خطر را به صدا درآورده است
اعمال خودسرانه از سوی هیچ مدیری پذیرفته نیست
خاتون شرق - دادستان نیشابور در گفتگوی اختصاصی با خاتون شرق گفت: همهی دستگاههای مرتبط با موضوع ساماندهی سگهای بلاصاحب باید از دستور العمل ابلاغی وزارت کشور تبعیت کنند و خارج ا زاین دستور العمل، هیچ شیوه و عمل خودسرانهی دیگری پذیرفته نیست.
سگکشی یا اجرای قانون؟
خاتون شرق - ابتدای ماجرای جمعآوری سگهای ولگرد در سطح کشور به حدود 10 سال قبل برمیگردد؛ زمانی که انتقادهای مردمی از رها بودن سگها در کوچه و خیابان شهرهای بزرگ، مشکل آفرین شده و اولین تلاشها در وزارت کشور برای ساماندهی سگهای ولگرد یا بیپناه، آغاز شد.
آمار بالای کودکان اوتیسم، زنگهای خطر را به صدا درآورده است
خاتون شرق - اوتیسم، یکی از معماهای پزشکی اجتماعی و دنیای عجایب ژنتیک قرن بیست و یکم است. هنوز هیچکس راجع به دلایل بروز این اختلال، زمینههای شیوع آن، چرایی افزایش ابتلا به آنان در دهههای اخیر در سراسر جهان، ارتباط آن با زندگی ماشینی و سبک زندگی مکانیزه، و نیز چگونگی رصدکردن زندگی مبتلایان، به هیچ استدلال قابل قبولی نرسیده است.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.