حسین سهرابی دوشنبه در مراسم بهره برداری و افتتاح بند خاکی فاروب رومان و سایر پروژه های اجرا شده توسط منابع طبیعی در سال ۹۸ و ۹۹ در هفته منابع طبیعی و آبخیزداری در محل پارک ۲۰۰هکتاری نیشابور در جمع خبرنگاران افزود: در این رابطه ۱۲۱ پرونده تخلف تشکیل شده که ۲۸ مورد آن با استناد به ماده ۴۴ مکرر و ۴۳ قانون حفاظت و بهرهبرداری از جنگلها و مراتع کشور و مربوط به چرای غیرمجاز دام و ۶۶ پرونده نیز با استناد به ماده ۵۵ قانون حفاظت و بهرهبرداری از جنگلها و مراتع کشور مربوط به تخریب و تصرف و ۲۷ پرونده مربوط به قطع، حمل و آتش سوزی بود.
وی اظهار داشت: در سال جاری ۲۷۵ هکتار عملیات کپه کاری با گیاهان دارویی انجام یافته و ۱۱۸۰۰۰ هکتار از اراضی ملی نیشابور در طرح کاداستر (حدنگاری اراضی) تبدیل سند و تثبیت مالکیت شده است. وی بیان کرد: در حال حاضر ۶ بند خاکی در نیشابور وجود دارد که قابلیت ذخیره ۷۵۶۰۰۰ مترمکعب را دارد و برای احداث و تکمیل ۴ بند خاکی و سنگی ملاتی اجرا نشده ۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان اعتبار مورد نیاز است.
وی ادامه داد: این اداره در مجموع با ۱۶ نفر پرسنل مسئولیت حاکمیت،نظارت و اجرای پروژه ها و تکالیف سازمانی خود در اراضی ملی نیشابور به وسعت ۴۰۰ هزار هکتار را برعهده دارد که با این تعداد نیرو کار بسیار مشکلی است. رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری نیشابور گفت: تاکنون حدود ۱۳۰ هکتار به طرحهای هادی بنیاد مسکن در راستای ماده چهار قانون ساماندهی و حمایت از تولید و عرضه مسکن روستایی تخصیص داده شده است.
سهرابی افزود: از کل ۵۷۶۳۳۲ هکتار مساحت شهرستان نیشابور میزان ۴۰۰۰۰۰ هکتار (۷۰٪ مساحت شهرستان) عرصههای منابع طبیعی و تحت مدیریت این اداره می باشد. ۵۴٪ مساحت شهرستان قابلیت اجرای پروژه های آبخیزداری دارد و ۲۱۲۰۰۰ هکتار از لحاظ سیلخیزی در شرایط بحرانی و فوق بحرانی است. نیشابور دارای ۱۰۰۸۰۰ هکتار کانون بحرانی فرسایش بادی میباشد که مساحتی بالغ بر ۱۶۹۰۰۰ هکتار را تحت تاثیر خود قرار داده که ایجاد و وجود ۱۵۰۸۸ هکتار جنگل دست کاشت تاغ نقش بسزایی در کنترل کانونهای فرسایش بادی و جلوگیری از ریز گرد و حرکت شن های روان در منطقه داشته است که می بایست مورد حمایت بیشتر قرار گیرد.
۴۴ هکتار از اراضی ملی نیشابور رفع تصرف شد
برچسب ها
برگزاری نخستین جلسه هماندیشی فعالان حوزه تجارت و بازار نیشابور به همت اتاق اصناف
عضو هیئت رئیسه اتاق اصناف نیشابور خبرداد: کاهش تعداد واحدهای فاقد پروانه نتیجه تعامل با نیروی انتظامی و اطلاعرسانی مستمر
آغاز اجرای روشنایی جاده باغرود پس از ۲۰ سال انتظار
فرماندار: زمینهای جاده باغرود باید از بلاتکلیفی خارج شود
عضو هیئت رئیسه اتاق اصناف نیشابور خبرداد: کاهش تعداد واحدهای فاقد پروانه نتیجه تعامل با نیروی انتظامی و اطلاعرسانی مستمر
خاتون شرق- به همت اتاق اصناف نیشابور نخستین جلسه هماندیشی فعالان حوزه تجارت و بازار نیشابور با حضور اعضای اتحادیههای صنفی در سالن اجتماعات دانشگاه نیشابور برگزار شد.
آب مجازی، تشنگی واقعی؛ روایت کشاورزی ناپایدار و ورشکستگی آبی در ایران
خاتون شرق- بحران آب امروز، به یکی از اصلیترین چالشهای امنیتی، انسانی، اقتصادی و محیطزیستی بدل شده است و به همین دلیل، مفهوم «آب مجازی» (Virtual Water) اهمیتی دوچندان یافته است. در این مطلب روزبه اسکندری، پژوهشگر مستقل محیط زیست علاوه بر توضیح این مفهوم، سیاستهای آبی ایران را مورد بررسی قرار میدهد.
فرماندار: زمینهای جاده باغرود باید از بلاتکلیفی خارج شود
خاتون شرق- با گذشت دو دهه از مطرح شدن طرح روشنایی جاده باغرود، اجرای این پروژه از صبح سهشنبه بهطور رسمی آغاز میشود؛ محوری که به گفته فرماندار نیشابور، تنها مسیر گردشگری رسمی این شهرستان بهشمار میرود و سالهاست بهدلیل مشکلات اداری، قانونی و زیرساختی بلاتکلیف مانده است.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.