سعید صفارائی/ رییس اداره امور مالیات نیشابور گفت: بالغ بر ۶درصد از کل مبلغ مالیات استان متعلق به نیشابور است و از این میزان مجتمع فولاد خراسان بیشترین سهم را دارد.
محمود باغیشنی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اطلاع نداشتن شهروندان از حقوق و وظایف خود در حوزه دارایی و مالیات موجب بروز مشکلاتی برای ایشان می شود و برای آشنایی شهروندان با موضوعات و مسائل مالیاتی نیازمند اطلاعرسانی، آموزش و فرهنگسازی هستیم.
وی اظهار کرد: میزان مالیات برارزش افزوده اخذ شده در نیشابور در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ حدود ۹۰درصد افزایش داشته و این میزان در چهار ماهه ابتدایی امسال هم نسبت به مدت مشابه پارسال بیش از ۹۰درصد افزایش داشته است.
وی گفت: از ۹درصد مالیات برارزش افزوده چهار درصد متعلق به شهرداریها و دهیاریها است که یک منبع درآمدی پایدار برای آنان محسوب شده و به طور مرتب هر ماه به حساب آنان واریز میشود و از این محل پارسال ۲۷۲میلیارد تومان به حساب شهرداریها و دهیاریهای نیشابور بزرگ واریز شده و از این میزان ۱۴۶میلیارد تومان به حساب شهرداری نیشابور واریز شده است.
وی یادآور شد: از ۹درصد مالیات بر ارزش افزوده چهار درصد متعلق به شهرداریها و دهیاریها، یک درصد سهم وزارت بهداشت، ۲۷صدم درصد سهم اداره ورزش و مابقی در قالب بودجه دولت تعریف شده است.
وی افزود: پارسال بالغ بر ۴۰میلیون تومان بخشودگی جرائم مالیاتی به مودیان نیشابور بزرگ تعلق گرفت و براساس ماده ۱۷۲ قانون مالیاتهای مستقیم اشخاصی که به ادارهها و نهادهای ذکر شده در این ماده کمک کنند مشمول تخفیف مالیاتی میشوند.
وی افزود: از ابتدای امسال نسبت به مدت مشابه پارسال تعداد اظهارنامههای مشاغل در نیشابور بزرگ نسبت به پارسال ۲۰درصد و عدد ابرازی مالیات اصناف بیش از ۵۰درصد افزایش یافته است.
وی با اشاره به اینکه شفافیت در گردش مالی و درآمد موجب سلامت نظام پولی کشور است اظهار کرد: امسال قانون پایانههای فروشگاهی و سامانههای مودیان از ابتدای مهرماه برای اشخاص حقوقی و از ابتدای دیماه برای اشخاص حقیقی اجرایی میشود و مدیریت زنجیره کالا و خدمات و شفافسازی این روند از مهمترین دستاوردهای راهاندازی این سامانه است.
وی گفت: طی چند سال گذشته به خاطر شیوع کرونا و مسائل افتصادی که دامنگیر واحدهای صنعتی بوده از لحاظ تحقق درآمدهای مالیاتی نیشابور جایگاه خوبی در استان نداشته و از ابتدای امسال ۸۷درصد از برنامه عملیاتی برای حصول مالیات محقق شده است.
وی گفت: اداره مالیاتی زبرخان از ۲۰سال قبل فعال بوده و در حال ارتقا از گروه مالیاتی به اداره امور مالیاتی است و برای اداره مالیات میانجلگه در حال پیگیری هستیم و امیدواریم تا پایان امسال راهاندازی شود و اداره مالیات در کل مجموعه نیشابور بزرگ ۱۲۰نفر پرسنل دارد.
وی خاطرنشان کرد: سفته الکترونیک فعال شده است و شهروندان میتوان از این خدمات بدون مراجعه به بانک استفاده کنند البته برخی بانکها هنوز به این سامانه متصل نشده است.
نیشابور ۶درصد از مالیات استان را پرداخت میکند
برچسب ها
گزارش میدانی خاتون شرق از وضعیت دسترس پذیری شهری برای توان یابان
نیشابور برای توانجویان مناسب نیست
واکاوی سفر طولانی سیمرغ سخن به مقصد نیشابور
اسلامی ندوشن، نه چنان بزرگ بود و نه چنین کوچک؛ همان بود که بود
نیشابور برای توانجویان مناسب نیست
خاتون شرق - اگر چه بر حسب تجربهی سالها کار در بهزیستی، به قطع و یقین میدانم که آمار معلولین ثبت شده در بهزیستی، با واقعیت جامعه فاصلهی زیادی دارد اما حسب ناچاری از آمار بهزیستی یاد میکنم که میگوید نزدیک به 12 هزار معلول ثبت شده در بهزیستی نیشابور داریم و بر اساس تجربهای که من در مورد معلولین واقعی از بهزیستی کسب کردهام باید چیزی در همین حدود هم خارج از سیستم ثبت بهزیستی باشند. به عبارت دیگر نزدیک به 25 هزار معلول با انواع معلولیتها ساکن نیشابور هستند که این آمار اگر شهرستانهای جدیدالتأسیس مثل میانجلگه، فیروزه و زبرخان را هم لحاظ کنیم کل منطقهی نیشابور بزرگ باید چیزی حدود 50 هزار نفر معلول داشته باشد.
اسلامی ندوشن، نه چنان بزرگ بود و نه چنین کوچک؛ همان بود که بود
خاتون شرق - خبر داده بودند که پیکر دکتر اسلامی ندوشن را صبح دوم آذر به نیشابور میآورند و در قطعه مشاهیر به خاک می سپارند.
سگ و گوسفند هر دو حیوانند اما این کجا و آن کجا؟!
خاتون شرق - هفتهی گذشته، گزارشی در بارهی پناهگاه سگهای پرسهزن در نیشابور داشتیم. در ضمن گزارش، به گروههای حامی حیوانات و محیط زیست هم اشارهای شد و وعده کردیم در شماره های آتی، دو پناهگاه غیر دولتی سگهای بیپناه را هم بکاویم و خواهیم کاوید.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.