علی نجفی دوشنبه در مراسم امضای این تفاهمنامه اظهار داشت: امسال نیشابور اولین شهری است که بودجه مورد نیاز برای آسفالت معابر شهری را بر اساس مطالعات کاربردی دانشگاه فردوسی مشهد تدوین کرده است.
وی بیان کرد: بودجه پیشبینی شده برای آسفالت معابر شهری ۲۰۰ میلیارد ریال پیشبینی شده بود که با اصلاح بودجه به ۱۶۰ میلیارد ریال کاهش یافت و مبلغ این تفاهمنامه یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال است و در این قالب نیازسنجی کیفیت آسفالت انجام میگردد.
وی عنوان کرد: طی یکسال گذشته برای جذب ایدههای نوین و استفاده از فناوریهای روز در حوزه بازآفرینی شهری، بازیافت زبالهها و حفظ محیط زیست تفاهمنامه همکاری دیگری با دانشکده جامع علمی کاربردی و مرکز رشد نیشابور منعقد شده است.
وی تصریح کرد: در شهرداری نیشابور بالغ بر ۲۰ طرح عمرانی به ارزش حدود ۱۳۰ ریال میلیارد آماده بهرهبرداری است که تعدادی از این طرحها طی امروز به بهره برداری میرسد.
وی اظهار داشت: امروز هم طرحهای باند دوچرخهسواری ضلع شرقی محور باغرود، آبنمای پارک شهید باهنر و بازگشایی امتداد بلوار بعثت با اعتباری بالغ بر ۷۲ میلیارد ریال به بهرهبرداری رسید.
وی در بخش دیگری از اظهاراتش افزود: با توجه به محدودیت منابع انسانی برای تسهیل و تسریع در خدمت رسانی به شهروندان بخش عمده حوزه خدمات شهری شهرداری نیشابور برونسپاری شده و
در این چارچوب برای سالم سازی فرآیندهای اداری و کاهش حجم مراجعات در حوزه شهرسازی هم طرح برون سپاری در حال اجرایی شدن است که در گام اول امور مربوط به استعلامهای مورد نیاز برای صدور پروانه ساخت و ساز و پس از آن هم صدور پروانه و مجوزهای پایان کار برون سپاری میگردد.
وی اظهار داشت: برای اصلاح نقشه پایه مناطق شهری نیشابور نیازمند نقشهبرداری مجدد هستیم که برای نقشهبرداری به صورت زمینی ۲۰ میلیارد ریال و با پهپاد هشت میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز است.
وی بیان کرد: مدتی قبل با تصویب شورای شهر نرمافزاری به مبلغ حدود چهار میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال جهت بهرهبرداری از نقشههای شهری نیشابورخریداری شد اما به دلیل اینکه نقشههای احصاء شده طی سالهای ۹۱ و ۹۲ دارای اشکالات فراوان برای تطبیق با وضعیت فعلی و طرح تفصیلی است امکان استفاده از این نرمافزار را نداریم.
نجفی با اشاره به اینکه بر اساس مصوبه کمیته انطباق فرمانداری در حال حاضر برای ساختمانهای بیشتر از سه طبقه مجوز ساخت صادر نمیشود اظهار داشت: با توجه به اینکه محدوده شهری احصاء شده و به ساخت و سازهای خارج از این طرح شهرداری نمیتواند خدمات ارائه شود امکان توسعه شهری به صورت افقی و عمودی امکانپذیر نیست که این امر موجب افزایش بیرویه قیمت و اجاره املاک شده و برای حل این مشکل که موجب نارضایتی شهروندان شده باید با همکاری فرمانداری و راه و شهرسازی تدبیری اندیشیده شود.
وی گفت: نرمافزار جامع خدمات شهری نیشابور نیز امسال در هفته دولت به بهرهبرداری میرسد که شهروندان میتوانند بوسیله آن مسائل و مشکلاتشان را در حوزه خدمات شهری پیگیری کنند و در راستای ایجاد شفافیت کلیه مناقصهها و مزایدهها بر روی سامانه شهرداری در دسترس شهروندان قرار گرفته است.
وی ادامه داد: احداث کارخانه تولید محصولات بتنی شهرداری نیشابور ۸۵درصد پیشرفت فیزیکی داشته و بازگشایی بلوار سروستان نیز که آرزوی دیرینه مردم نیشابور بود با تملک مقدار باقیمانده از سوی شهرداری به زودی محقق میگردد.
شهرداری نیشابور با دانشگاه فردوسی مشهد تا سال ۱۴۰۱ تفاهمنامه همکاری امضا کرد
برچسب ها
برگزاری نخستین جلسه هماندیشی فعالان حوزه تجارت و بازار نیشابور به همت اتاق اصناف
عضو هیئت رئیسه اتاق اصناف نیشابور خبرداد: کاهش تعداد واحدهای فاقد پروانه نتیجه تعامل با نیروی انتظامی و اطلاعرسانی مستمر
آغاز اجرای روشنایی جاده باغرود پس از ۲۰ سال انتظار
فرماندار: زمینهای جاده باغرود باید از بلاتکلیفی خارج شود
عضو هیئت رئیسه اتاق اصناف نیشابور خبرداد: کاهش تعداد واحدهای فاقد پروانه نتیجه تعامل با نیروی انتظامی و اطلاعرسانی مستمر
خاتون شرق- به همت اتاق اصناف نیشابور نخستین جلسه هماندیشی فعالان حوزه تجارت و بازار نیشابور با حضور اعضای اتحادیههای صنفی در سالن اجتماعات دانشگاه نیشابور برگزار شد.
آب مجازی، تشنگی واقعی؛ روایت کشاورزی ناپایدار و ورشکستگی آبی در ایران
خاتون شرق- بحران آب امروز، به یکی از اصلیترین چالشهای امنیتی، انسانی، اقتصادی و محیطزیستی بدل شده است و به همین دلیل، مفهوم «آب مجازی» (Virtual Water) اهمیتی دوچندان یافته است. در این مطلب روزبه اسکندری، پژوهشگر مستقل محیط زیست علاوه بر توضیح این مفهوم، سیاستهای آبی ایران را مورد بررسی قرار میدهد.
فرماندار: زمینهای جاده باغرود باید از بلاتکلیفی خارج شود
خاتون شرق- با گذشت دو دهه از مطرح شدن طرح روشنایی جاده باغرود، اجرای این پروژه از صبح سهشنبه بهطور رسمی آغاز میشود؛ محوری که به گفته فرماندار نیشابور، تنها مسیر گردشگری رسمی این شهرستان بهشمار میرود و سالهاست بهدلیل مشکلات اداری، قانونی و زیرساختی بلاتکلیف مانده است.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.