معاون مدیر کل و مدیر آموزش و پرورش نیشابور اظهار کرد: با بررسی های انجام شده از طرف اداره کل، تعداد ۲۴۲ نفر به عنوان حجم سواد به نیشابور ابلاغ شده است که میانگین جذب حجم سواد آموزی در این شهرستان در سال های اخیر به طور صد در صدی اجرایی شده است.
سید مهدی قاضی افزود: در حال حاضر، تعداد ۲۲ نیروی فعال در سواد آموزی نیشابور مشغول به فعالیت هستند که سه بخش مهم سواد، تحکیم و انتقال را اجرا می کنند و با بررسی های انجام شده از طرف اداره کل، تعداد ۲۴۲ نفر به عنوان حجم سواد به نیشابور ابلاغ شده است که میانگین جذب حجم سواد آموزی در این شهرستان در سال های اخیر به طور صد در صدی اجرایی شده است.
وی ادامه داد: برای اولین بار در سطح کشور، دوره تلفیقی برگزار شده و تعداد ۴۸ نفر در کلاس های سواد، تحکیم و انتقال مشغول به کار شده اند که برخی از آنها نیروی رسمی آموزش و پرورش می باشند.
مدیر آموزش و پرورش نیشابور خاطرنشان کرد: در سال جاری با تلاش های انجام شده میزان سواد در نیشابور به ۹۸ و نیم درصد رسیده است. همچنین فاصله سواد بین زنان و مردان و فاصله سواد شهری و روستایی و بازماندگان از تحصیل به حداقل ممکن کاهش یافته به طوریکه در حال حاضر شش هزار و ۳۸۱ نفر بازمانده از تحصیل ۱۰ تا ۴۹ سال شناسایی شده که این آمار نسبت به آمار ابلاغی از طرف استان کمتر است.
سید مهدی قاضی خاطرنشان کرد: از سایر ادارات تقاضا داریم در شناسایی و جذب افراد بی سواد و کم سواد ما را یاری کنند تا سطح سواد آنها در سامانه سواد کشور پالایش و دوره تحصیل آنها گروه بندی شود.
وی یادآورشد: ما وظیفه داریم با تعداد محدود آموزش دهندگان نسبت به باسواد کردن بی سوادان اقدام کنیم و نیروهای توانمند سایر ادارات نیز می توانند در این راه ما را کمک کنند.
قاضی تصریح کرد: معاون استاندار و فرمانداری، اداره بهزیستی، کمیته امداد امام خمینی (ره)، شهرداری و شواری شهر، عشایر شهرستان، بخشداری ها و دهیاری ها، جهاد کشاورزی، ثبت احوال، اداره کار و سایر نهادها باید در این مسیر سخت، پای کار آمده تا با یک حرکت جهادی، آمار دقیق و پالایش شده ی بی سوادان را شناسایی و آن را به حداقل برسانیم.
شناسایی بیش از ۶هزار بازمانده از تحصیل در نیشابور
برچسب ها
مدیرعامل شرکت آبفای نیشابور در مراسم آغاز بهرهبرداری از فاز نخست هوشمندسازی شبکه تامین و توزیع آبرسانی در شهر نیشابور خبر داد:
اجرای ۶۰۰میلیارد تومان طرح توسعه و آبرسانی طی یک سال
معاون توسعه و مدیریت منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور: تعامل بسیار خوبی بین سازمان نظام پزشکی نیشابور و دانشگاه علوم پزشکی نیشابور وجود دارد
رئیس سازمان نظام پزشکی نیشابور در مراسم تجلیل از پزشکان نمونه نیشابور: پزشکان عمومی دیگر گرایشی به رشتههای تخصصی ندارند
رئیس دانشگاه نیشابور: مسئله به جایی رسیده بود که دادگستری میگفت دانشگاه را باید تخلیه کنید و فرمانداری هم نامه زد که دانشگاه باید برود
مشکل ۳۱ساله دانشگاه نیشابور و هلال احمر در انتظار تصمیم ریاستجمهوری
اجرای ۶۰۰میلیارد تومان طرح توسعه و آبرسانی طی یک سال
خاتون شرق - همزمان با هفته دولت طی مراسمی فاز نخست طرح هوشمندسازی شبکه تامین و توزیع آبرسانی شهر نیشابور با حضور مدیرعامل شرکت آبفای استان خراسان رضوی و فرماندار نیشابور و جمعی از مسئولان به بهرهبرداری رسید.
رئیس سازمان نظام پزشکی نیشابور در مراسم تجلیل از پزشکان نمونه نیشابور: پزشکان عمومی دیگر گرایشی به رشتههای تخصصی ندارند
خاتون شرق - جمعه گذشته به همت سازمان نظام پزشکی و با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور مراسم بزرگداشت روز پزشک در اردوگاه بین المللی شهید رجائی نیشابور برگزار شد.
مشکل ۳۱ساله دانشگاه نیشابور و هلال احمر در انتظار تصمیم ریاستجمهوری
خاتون شرق - دکتر رحمانیدوست رئیس دانشگاه نیشابور در نشست خبری با خبرگاران درباره چالش دانشگاه نیشابور و هلال احمر گفت: سال 1373 هشت قطعه زمین 250متری در کنار دانشکده هنر نیشابور از طرف سازمان هلال احمر به این دانشکده واگذار شد و تفاهمنامهای هم امضاء شد اما پس از چند سال مطالبه اجاره کردند و چند سال هم اجاره پرداخت شد و این موضوع درکشوقوس ادرای افتاد و حالا 31سال است که این مشکل درست شده است.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.