ابوالفضل حکیمپور در نشست با خبرنگاران افزود: از این تعداد ۳۱ طرح عمرانی و خدماتی، ۱۳۰ طرح کشاورزی و دامپروری، ۳۶ طرح خدماتی و اجتماعی و ۴ طرح صنعتی است که با مشارکت ۴۰درصدی خیرین و بخش خصوصی به بهرهبرداری میرسد.
وی اظهار داشت: ۱۳ سال از ارتقای فیروزه به شهرستان میگذرد و در این شهرستان با یک هزار و ۶۰۰ کیلومتر مربع وسعت و ۴۳ هزار نفر جمعیت بالغ بر ۹۰درصد شهروندان در بخش کشاورزی فعال هستند و در بخش زیرساختها از حالت محرومیت در حال خارج شدن هستیم و مهاجرت معکوس در روستاها در حال شکل گرفتن است.
وی بیان کرد: طی اینمدت ۹۹درصد جمعیت این شهرستان از راه آسفالت و ۹۹/۳ درصد از آب شرب برخوردار شده و میزان برخورداری از گاز در روستاهای بالای ۲۰ خانوار صددرصد میباشد و ۷۵ درصد روستاها تحت پوشش اینترنت و ۹۸درصد این شهرستان پوشش شبکه تلفن همراه قرار گرفته و در ۲۶ روستا از ۶۶ روستای بالای ۲۰خانوار فیروزه طرح هادی روستایی اجرا شده است.
وی عنوان کرد: در حال حاضر ۸۵درصد فضاهای آموزشی فیروزه بهسازی و مقاوم سازی شده و سرانه فضای آموزشی از ۷متر مربع به ۱۶۷ مترمربع رسیده که بیش از میانگین استانی است و تا قبل از سال ۹۲ هیچ گونه سالن ورزشی در فیروزه وجود نداشت و هماکنون ۴ سالن ورزشی احداث شده و در حال حاضر شاخص برخورداری از خانه و مرکز بهداشت در این شهرستان با ۴۱ خانه بهداشت و همچنین دهیاریها به صددرصد رسیده است.
وی خاطرنشان کرد: امسال میزان تخصیص اعتبارات از محل اعتبارات نفت، استانی و توسعه متوازن به ترتیب ۱۰درصد، ۷۵ و ۳۵ درصد بوده و طبق آمار سال ۹۵ نرخ بیکاری در این شهرستان حدود ۱۲ و نیم درصد و در حال حاضر حدود هشت درصد است و طی این مدت بیش از ۵۰۰ مورد شغل در سامانه رصد توسط دستگاههای اجرایی فیروزه ثبت شده و طی ۲سال گذشته سهمیه مشاغل برای سرمایهگذاری در بخش خرد، متوسط و کلان از هفت میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به ۲۱ میلیارد تومان رسید.
وی تصریح کرد: امسال طرح مطالعاتی شناسنامهدار کردن روستاهای فیروزه آغاز شده و در این طرح معیشت و اقتصاد ساکنان هر روستا دستهبندی میشود تا براساس آن برنامهریزی صورت گیرد و در حال حاضر هفت معین اقتصادی برای توانمند ساختن جوامع محلی در فیروزه فعالیت دارند.
حکیمپور گفت: در این چارچوب روستای رشید آباد فیروزه به عنوان روستای پایلوت برای اجرای طرحهای توسعهای انتخاب گردیده و بالغ بر ۶۰هکتار یکجا کِشتی با یکپارچهسازی اراضی کشاورزی این روستا انجام شده و طرح ارتقا و بهرهوری دام سبک نیز اجرایی شده که پیشبینی میشود از این محل درآمد کشاورزان این روستا سه تا پنج برابر افزایش یابد.
وی ادامه داد: در مرحله بعد این طرح در روستای نَیرآباد بخش طاغنکوه و سپس سایر روستاها به مرحله اجرا درمیآید.
وی گفت: امسال برای همراهی بیشتر شهروندان در اجرای طرحها ۹ سازمان مردم نهاد در این شهرستان شکل گرفت و در این چارچوب برنامههای آموزشی برای جلوگیری از پدیده کودک همسری اجرا شد و همچنین با استفاده از ظرفیت مکانهای بدون استفاده ۱۶ خانه های فرهنگ در نقاط مختلف شهرستان فیروزه فعال شده است.
وی اظهار داشت: در حوزه گردشگری روستای معدن به عنوان روستای هدف گردشگری تعیین شده و ایجاد دهکده گیاهان داروئی در باغ نشاط به عنوان بزرگترین باغ ایرانی با اعتبار ۳میلیارد ریال و ظرفیت اشتغالزایی برای ۲۰ نفر در دستور کار قرار دارد.
وی با اشاره به اینکه شیوع کرونا بر بازار فیروزه تاثیر گذاشته بیان کرد: سالیانه حدود ۴۵ تُن از معدن فیروزه این شهرستان که مرغوبترین فیروزه جهان است برداشت میشود و بالغ ۲۲هزار نفر به صورت و مستقیم و غیرمستقیم در صنعت فیروزه مشغول به کار هستند.
وی عنوان کرد: رشد جمعیت فیروزه حدود یک تا یک ونیم درصد است و براین اساس در طرح آینده اقدام مسکن ملی حدود یک هزار و ۵۰۰ سهمیه برای فیروزه در نظر گرفته شده است.
وی افزود: طرح آبرسانی از سد بار به فیروزه حدود ۸۲درصد پیشرفت داشته تاسیس مرکز رشد فیروزه با کمک خیرین در دستور کار قرار دارد و با همکاری شرکت فناور شتاب کلاسهای آموزش خلاقیت برای خانوادهها به صورت مجازی در حال برگزاری است.
دهه فجر امسال ۲۰۱طرح در فیروزه به بهرهبرداری میرسد
برچسب ها
مطالبه ۱۴میلیاردی و بدهی ۷۵میلیاردی آبفای نیشابور
سالانه ۱۳میلیون مترمکعب در شبکه آب نیشابور به هدر میرود
اعتبار خبرنگاران زیر تیغ مسئولان
خاتون شرق - در روزهایی که هر شخصی با ایجاد یک حساب کاربری در شبکههای اجتماعی و با اندکی خلاقیت میتواند صاحب یک رسانه با دایره گستردهای از مخاطب شود و بدون رعایت ضوابط و مقررات رسانههای رسمی و اصول حرفهای و اخلاقی خبرنگاری هر مطلبی را به اسم خبر منتشر کند ۲مقوله شهرت و اعتبار رسانهای بیشتر از همیشه اهمیت پیدا کرده و به همین نسبت مورد غفلت مسئولان و حتی متخصصان سواد رسانه و علوم ارتباطات قرار گرفته است.
نقدی برمستند داستانی نه برای جنگ
خاتون شرق - "جنگ هرگز موضوع خوبی برای نوشتن نبوده است." این جمله آغازین مقدمه کتاب "نه برای جنگ" است. جنگ شومترین پدیدهای است که انسان با خود بر روی زمین آورده و همین پدیده شوم دستمایه بزرگترین آثار ادبی جهان شده تا انسان خویشتن را در آینه زشتترین اعمالی که میتواند از او سربزند دوباره بازشناسد.
سالانه ۱۳میلیون مترمکعب در شبکه آب نیشابور به هدر میرود
خاتون شرق - جعفر تمیز مدیر عامل شرکت آبوفاضلاب نیشابور در نشست خبری با خبرنگاران گفت: شرکت آبفا در نیشابور با ۱۳۸ حلقه چاه و ۱۹ قنات و چشمه خدمت آبرسانی به ۱۶۳ هزار مشترک را در بخش شهری و روستایی انجام میدهد و ۴۱۲ هزار و ۶۱۷ نفر جمعیت شهری و روستایی از شبکه آب شرب بهرهمند هستند که این میزان ۱۲ و هفت دهم درصد از مجموع جمعیت بهرهمند استان را تشکیل میدهد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.