محسن عظیمی نژاد در نشست با اصحاب رسانه افزود: چون در دهه اول محرم بودیم و عزاداری ها و مسافرت داشتیم اگر ۲۵ ماه محرم مدارس بازگشایی می شد تا وضعیت کرونا را بدانیم در چه وضعیتی است شرایط بهتر بود.وی ادامه داد: پس از آنکه شرایط شیوع کرونا را می دیدیم مدارس یکهفته بازگشایی می شد و یکهفته تعطیل تا وضعیت را مجددرصد کنیم و آرام آرام مدارس را در بازه زمانی بیشتری باز کنیم.
وی خاطر نشان کرد: باید قبول کرد امکان رعایت نکات بهداشتی در مدارس به خصوص ابتدایی میسر نیست و آیا آموزش پرورش می تواند هر روز ضدعفونی صحیح را انجام دهیم؟
عظیمی نژاد تصریح کرد: در کشور ۲۴۱۱۱ نفر زیر ۱۸ سال مبتلا به کرونا داشته ایم که نفر ۲۴۱ از آن ها فوت کرده اند در صورتی که مدارس تعطیل و تجمعی وجود نداشته است.
وی با بیان اینکه در ۵ روز دوم محرم رعایت پروتکل ها کمتر شد افزود: در بازدیدهای صورت گرفته ۶۷/۷ درصد هیئت ها و مساجد پروتکل های بهداشتی را خوب، ۳۶/۶ درصد به صورت متوسط و ۵/۸ درصد ضعیف رعایت کردند.
وی خاطر نشان کرد: با اضافه شدن فوت شدگان خارج از بیمارستان در مرداد ماه به آمارها تعداد فوتی ها در نیشابور به ۴۶۶ نفر رسیده است.
در مراسم آغاز سال تحصیلی بر خلاف میل باطنی شرکت کردم
برچسب ها
دادستان نیشابور در گفتگوی اختصاصی با خاتون شرق:
اعمال خودسرانه از سوی هیچ مدیری پذیرفته نیست
مسئله این است
سگکشی یا اجرای قانون؟
گزارش تحلیلی از وضعیت خطرناک اختلالات رشدی کودکان در جهان و ایران
آمار بالای کودکان اوتیسم، زنگهای خطر را به صدا درآورده است
اعمال خودسرانه از سوی هیچ مدیری پذیرفته نیست
خاتون شرق - دادستان نیشابور در گفتگوی اختصاصی با خاتون شرق گفت: همهی دستگاههای مرتبط با موضوع ساماندهی سگهای بلاصاحب باید از دستور العمل ابلاغی وزارت کشور تبعیت کنند و خارج ا زاین دستور العمل، هیچ شیوه و عمل خودسرانهی دیگری پذیرفته نیست.
سگکشی یا اجرای قانون؟
خاتون شرق - ابتدای ماجرای جمعآوری سگهای ولگرد در سطح کشور به حدود 10 سال قبل برمیگردد؛ زمانی که انتقادهای مردمی از رها بودن سگها در کوچه و خیابان شهرهای بزرگ، مشکل آفرین شده و اولین تلاشها در وزارت کشور برای ساماندهی سگهای ولگرد یا بیپناه، آغاز شد.
آمار بالای کودکان اوتیسم، زنگهای خطر را به صدا درآورده است
خاتون شرق - اوتیسم، یکی از معماهای پزشکی اجتماعی و دنیای عجایب ژنتیک قرن بیست و یکم است. هنوز هیچکس راجع به دلایل بروز این اختلال، زمینههای شیوع آن، چرایی افزایش ابتلا به آنان در دهههای اخیر در سراسر جهان، ارتباط آن با زندگی ماشینی و سبک زندگی مکانیزه، و نیز چگونگی رصدکردن زندگی مبتلایان، به هیچ استدلال قابل قبولی نرسیده است.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.