حسین سهرابی پنجشنبه در حاشیه بازدید خبرنگاران از ایستگاه تولید بذر شهرک امام این شهرستان با اشاره به اینکه ۱۶۸هزار و ۹۰۰هکتار از اراضی ملی این شهرستان تحت تاثیر فرسایش بادی است اظهار کرد: طی دو سال گذشته بالغ بر یکهزار هکتار طرحهای بیابانزدایی اجرا شده و امسال هم ۳۰۰ هکتار در قالب این طرح دردست اجرا است.
وی افزود: پارسال در بخش بیابانزدایی حدود هفتمیلیارد ریال اعتبار به این اداره اختصاص یافت و در کوتاه مدت اجرای این طرحها در سطح ۲۷ هزار هکتار از اراضی ملی شهرستان نیشابور نیازمند ۴۵ میلیارد ریال اعتبار است.
وی با اشاره به وسعت ۵۷۰هزار هکتاری عرصه شهرستان نیشابور افزود: از این میزان ۴۰۳هزار هکتار اراضی ملی است که ۲۲۰هزار هکتار آن اراضی بیابانی و ۱۵هزار هکتار جنگل دستکاشت تاغ است و کل نیروهای یگان حفاظت محیط زیست در اختیار این اداره سه نفر است و بدون همکاری نیروهای مردمی و بسیج حفاظت از این عرصه امکانپذیر نیست.
وی گفت: به دلیل گران شدن چوب تاغ تخلفات در این زمینه افزایش یافته و طی یک سال گذشته سههزار و ۵۰۰ اصله چوب تاغ قاچاق در نیشابور از افراد سودجو کشف و ۴۵ متخلف شناسایی و دستگیر شدهاند.
وی تصریح کرد: طی یکسال گذشته در اراضی ملی نیشابور ۱۲۰هکتار کاشت انواع گونههای گیاهی شامل تاغ، آتریپلکس و قرهداغ و حدود ۲۵۰ هکتار مدیریت هرزآب انجام شده و برای اجرای طرح مدیریت روانآبهای سطحی در سطح ۲۷ هزار هکتار بالغ ۵۰میلیارد ریال مورد نیاز است.
سهرابی در ادامه بازدید از ایستگاه تولید بذر شهرک امام نیشابور گفت: این مرکز به عنوان بزرگترین ایستگاه تولید بذر شرق کشور در مساحتی بالغ بر یکصد هکتار با ۲حلقه چاه عمیق تامین کننده کل بذر مورد نیاز طرحهای منابع طبیعی استان است.
حسینسهرابی با اشاره به اهمیت حفظ پوشش گیاهی عرصه های طبیعی افزود: سال گذشته ۳۵ تن گیاهان دارویی از جمله باریجه و آنغوزه از هشت هزار هکتار اراضی ملی نیشابور برداشت شد که درآمد ۲۰۰ میلیارد ریالی برای مردم منطقه در پی داشت.
وی ادامه داد: این مهم در حالی رخ داده که کانونهای بحرانی و فرسایشی وقت و هزینه بسیار از ما میگیرد در صورتی که میتوان با حفظ آن ها و کاشت گیاهان دارویی علاوه بر جلوگیری از تخریب ها، منافع اقتصادی را نیز تامین کرد.
باد سالانه ۱۶۵میلیارد ریال به نیشابور خسارت میزند
برچسب ها
افزایش تولید، رکورد رشد سود و عبور از بحران انرژی در سالی پرچالش
درخشش مدیریت فولاد خراسان در سایه خاموشیها و کمبود گاز
رئیس دانشگاه علومپزشکی نیشابور وعده داد:
افتتاح بیمارستان سوم نیشابور در هفته دولت / خارج شدن بیمارستانهای نیشابور از لیست سیاه طلبکاران
گرمای بیسابقه، قطعی برق و فشار مضاعف بر آبفای نیشابور؛ تأمین آب در روزهای داغ پیش رو به مرز بحران رسیده
هشدار سرپرست شرکت آبفای نیشابور: پمپ آب منازل سرطان شبکه آب شهری
درخشش مدیریت فولاد خراسان در سایه خاموشیها و کمبود گاز
خاتون شرق- سهشنبه ۱۷ تیرماه مجمععمومی عادی شرکت مجتمع فولاد خراسان با نماد بورسی فخاس در سالن همایشهای هتل نوین پلاس مشهد با حضور کتایون دوانلو نماینده صندوق بیمه روستائیان و عشایر به عنوان رئیس مجمع، یحیوی نماینده شرکت سرمایهگذاری معادن و فلزات به عنوان ناظر اول، مظاهری شرکت سرمایهگذاری ارشک به عنوان ناظر دوم، طهمورث جوانبخت مدیرعامل و نایبرئیس هیئتمدیره شرکت مجتمع فولاد خراسان، شریعه نماینده مؤسسه حسابرسی و بازرس قانونی هیئترئیسه و دانیال آستانه به عنوان دبیر جلسه برگزار شد.
افتتاح بیمارستان سوم نیشابور در هفته دولت / خارج شدن بیمارستانهای نیشابور از لیست سیاه طلبکاران
خاتون شرق- قطار توسعه سلامت سالهاست که از ایستگاه نیشابور عبور کرده، اما این شهر همچنان با دستان خالی در سرفصلهای مهم بهداشت و درمان باقی مانده است. یکی از آشکارترین نمودهای این عقبماندگی، وضعیت نگرانکننده سرانه تخت بیمارستانی و تعداد پزشکان متخصص در نیشابور است؛ موضوعی که نهتنها زندگی و سلامت شهروندان را تهدید میکند، بلکه فاصله این شهر با مناطق همجوار را روزبهروز بیشتر کرده است.
هشدار سرپرست شرکت آبفای نیشابور: پمپ آب منازل سرطان شبکه آب شهری
خاتون شرق- تابستان داغ نیشابور نفسها را به شماره انداخته و سایه بحران آب هر روز پررنگتر میشود.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.