مصطفی افشار نیک در نشست خبری با خبرنگاران افزود: در حال حاضر میانگین زمانی رسیدن به بالین بیماران در شهر ۸ و جادهای ۱۴ دقیقه میباشد که با افزایش آمبولانس و نیروی انسانی میتوانیم این زمان را کاهش دهیم.
وی با اشاره به اینکه امسال تعداد تماسهای تلفنی مشاوره نسبت به پارسال ۲ برابر شده اظهار داشت: از ابتدای امسال بیش از ۱۰ هزار تماس مزاحمت تلفنی و غیر مرتبط با اورژانس ۱۱۵ نیشابور ثبت شده که موجب بروز مشکلات زیادی گردیده و مانع خدمترسانی مطلوب مرکز شده است.
وی بیان کرد: امسال برای افزایش سرعت خدماترسانی ۳ پایگاه اورژانس شهری و ۲ پایگاه جادهای در نیشابور به بهرهبرداری رسیده، ۳ دستگاه موتور کراس برای امداد کوهستان تجهیز شده و یکدستگاه آمبولانس بازسازی شده است.
وی خاطرنشان کرد: طی این مدت اورژانس هوایی نیشابور ۴۵ ماموریت داشته و به ۵۴ نفر در اقصی نقاط این شهرستان خدمت رسانی شده و با اضافه شدن دستگاه تلهمدیسین به تجهیزات اورژانس نیشابور توسط خیرین آمار احیای قلبی این مرکز افزایش یافته است.
وی گفت: از ابتدای امسال تعداد ماموریتهای این مرکز ۲۵هزار و ۵۳۶ مورد بوده و از این تعداد به ۲هزار و ۵۱۶ بیمار مشکوک به کرونا خدمترسانی شده و از ابتدای شیوع کرونا ۱۲۰ نفر از پرسنل اورژانس نیشابور مبتلا به کرونا شدند که با طی روند بهبودی به چرخه خدمت بازگشته اند.
وی افزود: پس از فراخوان ثبت نام و آموزش دوره همیار اورژانس تاکنون یک هزار شهروند نیشابوری در این طرح ثبت نام کردهاند که با توجه به شیوع کرونا تا کنون ۱۵۰ نفر از آن ها آموزش دیدهاند و در حال حاضر این مرکز دارای ۱۶۸ پرسنل است که به زودی ۴۴ نیروی جدید به این تعداد اضافه میگردد.
در حال حاضر اورژانس ۱۱۵ نیشابور با ۹ پایگاه شهری، ۱۵ پایگاه جاده ای و یک پایگاه اورژانس هوایی در حال خدمت رسانی شبانهروزی است.
اورژانس نیشابور ۱۵دستگاه آمبولانس کمبود دارد
برچسب ها
ابهامات درباره حادثه بیمارستان حکیم بیپاسخ ماند
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به گزارش «فاجعه در بیمارستان حکیم»
نیشـابور، نت خاموش خراسان
خاتون شرق- نیشابور، زادگاه استاد پرویز مشکاتیان، از تأثیرگذارترین آهنگسازان و نوازندگان سنتور در تاریخ موسیقی ایران است. مشکاتیان با خلق آثاری ماندگار مانند بیداد، نوا، دستان و آستان جانان نهتنها در پهنه موسیقی ایران، بلکه در تاریخ فرهنگی معاصر نیشابور نیز نقشی برجسته دارد. با این همه، زادگاه او تاکنون از داشتن یک جشنواره دائمی موسیقی سنتی بیبهره بوده و حتی در سالگرد درگذشتش نیز خبری از رویدادی در خور نام او نیست. آیا این بیتوجهی، نوعی کمکاری مدیریتی و ضعف در نگاه برنامهریزان فرهنگی نیست؟
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به گزارش «فاجعه در بیمارستان حکیم»
خاتون شرق- در پی انتشار گزارشی در شماره ۲۲۱ هفتهنامه خاتونشرق با عنوان فاجعه در بیمارستان حکیم دانشگاه علومپزشکی نیشابور جوابیهای به دفتر هفتهنامه خاتونشرق ارسال کرده که برای اطلاع و آکاهی شهروندان متن و تصویر نامه در ادامه منتشر میشود.
کار مردم را به مردم بسپارید
خاتون شرق- وقتی مردم، فرهنگ را از دل کوچهها و خاطرهها بیرون میکشند و جانی تازه به آن میدهند، تنها کاری که باید کرد، این است: مزاحمشان نشوید! فستیوال «کوچه» در بوشهر یکی از همان تلاشهای صمیمی و خودجوش بود که بیهیچ هیاهوی دولتی، توانست نفس تازهای به بافت تاریخی شهر ببخشد. کوچههایی که زمانی خاموش بودند، با صدای خیامخوانی و موسیقی جنوب، روشن شدند.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.