محمدرضا مقدم پاشا چهارشنبه در جمع خبرنگاران به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی اظهار داشت: بانک ملت اعلام کرده که مبلغ تعهدش را به احداث بخش معینی از این کتابخانه اختصاص میدهد ولی راه وشهرسازی خواهان واریز کل این مبلغ برای کل طرح است.
وی با اشاره به اینکه تاکنون برای حل این مشکل جلساتی در شهرستان نیشابور ومشهد با حضور نماینده بانک ملت برگزار شده بیان کرد: مجری این طرح وزارت راه و شهرسازی و بهرهبرداری نهاد کتابخانهها بوده و بانک ملت در سال ۱۳۹۵ پس از انتخاب نیشابور به عنوان پایتخت کتاب ایران متعهد به پرداخت ۲۰ میلیارد ریال برای احداث کتابخانه مرکزی نیشابور شد و کلنگ آن هم تیرماه همان سال زمین زده شد.
وی تصریح کرد: برای تکمیل کتابخانه مرکزی نیشابور با مساحت سه هزار و ۶۰۰ متر مربع و زیربنای ۲ هزار متر مربع با نرخ جدید حداقل یکصد میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز است.
وی افزود: شهرستان نیشابور داری ۱۱ کتابخانه عمومی و هفت کتابخانه مشارکتی است که از این تعداد هشت کتابخانه در شهر نیشابور واقع شده و با احتساب کل فضای کتابخانههای نیشابور که بالغ بر چهار هزار و ۵۶۳ متر مربع میگردد سرانه فضای کتابخانههای این شهرستان به ازای هر یکصد نفر یک متر مربع است.
وی یاد آور شد: امسال ۲ هزار و ۸۱۱ نسخه کتاب با ۲هزار و ۵۶۱ عنوان به مجموعه کتابخانههای نیشابور افزوده شده و ۱۷هزار و ۷۵۸ نفر از شهروندان عضو کتابخانههای این شهرستان هستند و به ازای هر یکصد نفر ۵۵ نسخه کتاب موجود است.
وی ادامه داد: امسال مبلغ ۵۰۰ میلیون ریال برای بازسازی ساختمان وخرید تجهیزات کتابخانه نابینایان شهرستان نیشابور هزینه شد.
وی یادآور شد: طی یک سال گذشته ۶میلیارد ریال از سوی خیرین صرف امور کتابخانههای نیشابور شده و عملیات احداث کتابخانه خیرساز زینلی هم به مساحت ۱۵۰ متر مربع با اعتبار پنج میلیارد ریال که از سال گذشته آغاز شده بود به پایان رسیده و آماده بهرهبرداری است.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه کتابخانههای استان از سوم اسفند ماه به علت شیوع بیماری کرونا تعطیل شد ارائه خدمات در حال حاضر به صورت مجازی است.
اختلاف نظر بانک ملت با راه و شهرسازی احداث کتابخانه مرکزی نیشابور را به تاخیر انداخته است
برچسب ها
آغاز اجرای روشنایی جاده باغرود پس از ۲۰ سال انتظار
فرماندار: زمینهای جاده باغرود باید از بلاتکلیفی خارج شود
25 هکتار از مراتع بینالود طعمه حریق شد
شعلههای بحران در ارتفاعات بینالود/ هشدار: سرعت بیابانی شدن اراضی نیشابور از میانگین کشوری بالاتر است
آب مجازی، تشنگی واقعی؛ روایت کشاورزی ناپایدار و ورشکستگی آبی در ایران
خاتون شرق- بحران آب امروز، به یکی از اصلیترین چالشهای امنیتی، انسانی، اقتصادی و محیطزیستی بدل شده است و به همین دلیل، مفهوم «آب مجازی» (Virtual Water) اهمیتی دوچندان یافته است. در این مطلب روزبه اسکندری، پژوهشگر مستقل محیط زیست علاوه بر توضیح این مفهوم، سیاستهای آبی ایران را مورد بررسی قرار میدهد.
فرماندار: زمینهای جاده باغرود باید از بلاتکلیفی خارج شود
خاتون شرق- با گذشت دو دهه از مطرح شدن طرح روشنایی جاده باغرود، اجرای این پروژه از صبح سهشنبه بهطور رسمی آغاز میشود؛ محوری که به گفته فرماندار نیشابور، تنها مسیر گردشگری رسمی این شهرستان بهشمار میرود و سالهاست بهدلیل مشکلات اداری، قانونی و زیرساختی بلاتکلیف مانده است.
شعلههای بحران در ارتفاعات بینالود/ هشدار: سرعت بیابانی شدن اراضی نیشابور از میانگین کشوری بالاتر است
خاتون شرق- جمعه گذشته بخشهایی از ارتفاعات بینالود در منطقه روستای برفریز نیشابور طعمه آتش شد و حدود ۱۰ هکتار از مراتع این ناحیه دچار حریق گسترده شد. این حادثه که حوالی ساعت ۱۵ اطلاعرسانی شد، در سایه همکاری نیروهای مردمی، تیمهای امدادی و اداره منابع طبیعی تا ساعت ۱۹:۳۰ همان روز مهار شد؛ اما نشانههای آن هنوز بر پهنه زخمخورده کوههای بینالود خودنمایی میکند.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.