فرهنگسرای سیمرغ میزبان فعالان و دوست‌داران طبیعت شد
فرهنگسرای سیمرغ میزبان فعالان و دوست‌داران طبیعت شد
خاتون شرق- نخستین همایش «شهروند سبز نیشابور» با حضور مدیران، فعالان، محیط‌بانان و دوست‌داران طبیعت در فرهنگسرای سیمرغ برگزار شد. این برنامه به مناسبت هفته محیط زیست (۱۶ تا ۲۲ خرداد) و با هدف تجلیل از فعالان عرصه محیط زیست، محیط‌بانان و شهروندان سبز و با حمایت مجتمع فولاد خراسان برگزار شد.

نخستین همایش «شهروند سبز نیشابور» با حضور مدیران، فعالان، محیط‌بانان و دوست‌داران طبیعت در فرهنگسرای سیمرغ برگزار شد. این برنامه به مناسبت هفته محیط زیست (۱۶ تا ۲۲ خرداد) و با هدف تجلیل از فعالان عرصه محیط زیست، محیط‌بانان و شهروندان سبز و با حمایت مجتمع فولاد خراسان برگزار شد.
برگزاری این همایش در ادامه اقدامات و مسئولیت‌های زیست‌محیطی شرکت فولاد خراسان صورت گرفت؛ اقداماتی که به گفته مدیران این مجموعه، همواره در اولویت برنامه‌های فولاد خراسان قرار دارد.
در این مراسم، دکتر جواد نباتی، معاون محیط طبیعی و تنوع زیستی اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی، ضمن گرامی‌داشت یاد دو محیط‌بان جان‌باخته که در آستانه هفته محیط زیست، در درگیری با شکارچیان غیرقانونی به شهادت رسیدند، بر اهمیت آموزش و فرهنگ‌سازی برای مشارکت عمومی در حفاظت از محیط زیست تأکید کرد.
وی با اشاره به شعار امسال هفته محیط زیست تحت عنوان «محیط زیست مطلوب؛ تعهد مسئولان، همراهی مردم»، تصریح کرد: بدون آموزش‌های مؤثر، انتظار مشارکت گسترده و پایدار مردم در عرصه حفاظت از طبیعت بی‌فایده است. نباتی افزود: اصل پنجاهم قانون اساسی صراحت دارد که حفظ محیط زیست وظیفه‌ای عمومی است و هر اقدامی که به تخریب یا آلودگی محیط زیست منجر شود، ممنوع است.
در پایان این مراسم از تعدادی از فعالان و چهره‌های برگزیده حوزه محیط زیست نیشابور و جمعی از محیط‌بانان تقدیر شد.