محمد علی فرهمند راد بیان کرد: از ابتدای سال ۹۸تاکنون بیش از مبلغ ۱۰۰میلیارد ریال اعتبار از محل تسهیلات خط اعتباری مکانیزاسیون کشاورزی جذب شده است.
وی با بیان اینکه سهمیه شهرستان حدود۱۱۰میلیارد ریال بوده تأکید کرد: تعداد ۲۸۹ دستگاه به مبلغ بیش از ۱۸۰میلیارد ریال به شعب بانکهای عامل معرفی شده اند که از این تعداد ۱۹۷ دستگاه جذب شده است.
مدیر جهاد کشاورزی در ادامه افزود: این میزان تسهیلات برای خرید ۱۹۷دستگاه ماشین آلات و ادوات کشاورزی اختصاص یافته که از این تعداد ۹۵دستگاه تراکتور، ۱۰۱دستگاه سایر ادوات ویک دستگاه کمباین بوده است.
وی همچنین در راستای تجهیز و نوسازی ناوگان ماشینی بخش کشاورزی این شهرستان گفت: تسهیلاتی معادل ۵/۱۵میلیارد تومان با نرخ ترجیحی۱۵ درصد در سال جدید به این بخش اختصاص داده شده است.
مدیرجهادکشاورزی نیشابور افزود: این تسهیلات در زیر بخشهای زراعت، باغبانی، دام وطیور، شیلات وآب زیان با باز پرداخت۵ ساله برای ادوات و ماشین آلات سبک و متوسط و ۷ ساله برای ادوات و ماشین آلات سنگین و نیمه سنگین پرداخت میشود .
وی با اشاره به نامگذاری سالجاری به عنوان سال «جهش تولید»، اظهار داشت: در راستای استمرار توفیقات چشمگیر حاصله در حوزه مکانیزاسیون کشاورزی بهعنوان یکی از مهمترین عوامل ارتقای بهرهوری بخش کشاورزی شهرستان و با عنایت به تأکیدات وزیر جهاد کشاورزی بر تداوم خط اعتباری مکانیزاسیون کشاورزی، در راستای هدفمند کردن توسعه سرمایهگذاری در حوزه مکانیزاسیون کشاورزی و اجرای پروژه تجهیز و نوسازی ناوگان ماشینی بخش کشاورزی، تسهیلات خط اعتباری شماره ۸ مکانیزاسیون کشاورزی به مبلغ ۱۵/۵میلیاردتومان برای سالجاری ابلاغ شد.
وی در پایان اظهار امیدواری کرد: با توجه به اهداف طرح جامع مکانیزاسیون کشاورزی و ضرورت عملیاتی شدن پروژه تجهیز و نوسا زی ناوگان ماشینی بخش کشاورزی مبتنی بر برنامههای اولویتهای بخش تولیدی نظیر توسعه کشتهای نشائی و ارتقای بهرهوری آب، کشاورزی حفاظتی، ارتقای مکانیزاسیون محصولات صنعتی، توسعه مکانیزاسیون باغبانی و گلخانهها و مکانیزاسیون گیاهان دارویی اقدامات مقتضی برای جذب کیفی سهمیه ابلاغی و ارائه گزارش عملکرد در قالب فرمتهای ارسالی مطابق سنوات گذشته اعمال شود.
اختصاص۱۵/۵میلیارد تومان به تسهیلات خط اعتباری مکانیزاسیون جهادکشاورزی نیشابور
برچسب ها
افزایش تولید، رکورد رشد سود و عبور از بحران انرژی در سالی پرچالش
درخشش مدیریت فولاد خراسان در سایه خاموشیها و کمبود گاز
رئیس دانشگاه علومپزشکی نیشابور وعده داد:
افتتاح بیمارستان سوم نیشابور در هفته دولت / خارج شدن بیمارستانهای نیشابور از لیست سیاه طلبکاران
گرمای بیسابقه، قطعی برق و فشار مضاعف بر آبفای نیشابور؛ تأمین آب در روزهای داغ پیش رو به مرز بحران رسیده
هشدار سرپرست شرکت آبفای نیشابور: پمپ آب منازل سرطان شبکه آب شهری
درخشش مدیریت فولاد خراسان در سایه خاموشیها و کمبود گاز
خاتون شرق- سهشنبه ۱۷ تیرماه مجمععمومی عادی شرکت مجتمع فولاد خراسان با نماد بورسی فخاس در سالن همایشهای هتل نوین پلاس مشهد با حضور کتایون دوانلو نماینده صندوق بیمه روستائیان و عشایر به عنوان رئیس مجمع، یحیوی نماینده شرکت سرمایهگذاری معادن و فلزات به عنوان ناظر اول، مظاهری شرکت سرمایهگذاری ارشک به عنوان ناظر دوم، طهمورث جوانبخت مدیرعامل و نایبرئیس هیئتمدیره شرکت مجتمع فولاد خراسان، شریعه نماینده مؤسسه حسابرسی و بازرس قانونی هیئترئیسه و دانیال آستانه به عنوان دبیر جلسه برگزار شد.
افتتاح بیمارستان سوم نیشابور در هفته دولت / خارج شدن بیمارستانهای نیشابور از لیست سیاه طلبکاران
خاتون شرق- قطار توسعه سلامت سالهاست که از ایستگاه نیشابور عبور کرده، اما این شهر همچنان با دستان خالی در سرفصلهای مهم بهداشت و درمان باقی مانده است. یکی از آشکارترین نمودهای این عقبماندگی، وضعیت نگرانکننده سرانه تخت بیمارستانی و تعداد پزشکان متخصص در نیشابور است؛ موضوعی که نهتنها زندگی و سلامت شهروندان را تهدید میکند، بلکه فاصله این شهر با مناطق همجوار را روزبهروز بیشتر کرده است.
هشدار سرپرست شرکت آبفای نیشابور: پمپ آب منازل سرطان شبکه آب شهری
خاتون شرق- تابستان داغ نیشابور نفسها را به شماره انداخته و سایه بحران آب هر روز پررنگتر میشود.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.