صدور پروانه ضد جعل در نیشابور آغاز شد
صدور پروانه ضد جعل در نیشابور آغاز شد
شهردار نیشابور گفت: صدور پروانه و پایان کار ساختمانی ضد جعل برای جلوگیری از سوء استفاده‌های احتمالی در نیشابور آغاز شد.

علی نجفی در مراسم آغاز بهره‌برداری از پارک آفرینش در شهر نیشابور افزود: یکی از اسناد رسمی که در محاکم قضایی مورد استناد قرار می‌گیرد پروانه و پایان‌کار شهرداری است که در گذشته این موارد به صورت دفترچه صادر می‌شد که هویت و قابلیت استناد بهتری داشت.
وی تصریح کرد: این اوراق ضد جعل که برای پروانه و پایان کار شهرداری مورد استفاده قرار می‌گیرد برای نخستین‌بار در شرق کشور توسط شهرداری نیشابور مورد بهره برداری قرار می‌گیرد تا مردم با اطمینان بیشتری از آن ها استفاده کنند.


وی اظهار داشت: پارسال برای بالغ بر ۳۹۲ هزار مترمربع ۸۶۲ فقره پروانه ساختمانی در نیشابور صادر شده و از زمانی که سیستم‌های مکانیزه راه اندازی شده امکان استفاده از دفترچه های قدیمی دیگر میسر نبوده و در یک برگه معمولی صادر می‌شود و متاسفانه موارد زیادی داشتیم که جعل های گوناگون در این زمینه انجام می‌گرفت و مشکلات قضایی برای شهروندان به وجود می آورد.
وی بیان کرد: این اوراق ضد جعل دارای هولوگرام و پس زمینه‌ای است که تنها با نور ماورای بنفش نمایان می شود و امکان جعل ندارد و در صورت جعل کاملا قابل تشخیص است.
وی اظهار داشت: در طی چهار سال اخیر هرسال به میزان ۵۰ هزار مترمربع به فضای سبز شهر نیشابور اضافه شده است و سرانه فضای سبز از ۱۰ ممیز ۸۳ صدم به ۱۱ ممیز ۵۰ صدم رسیده است.
وی خاطرنشان کرد: از شهریور پارسال اجرای ۱۰ طرح در طی هر یکصد روز در دستور کار قرار گرفت و در این چهارچوب طی ۳۰۰ روز ۵۸ طرح به ارزش ۵۸۰ میلیارد ریال به بهره برداری رسید که در این شرایط اقتصادی و کرونا در مقیاس نیشابور رقم قابل توجهی است.
وی اظهار داشت: احداث ۹ پارک محلی به مساحت ۴۰ هزار متر مربع در ۹ نقطه شهر یکی از این دستاوردهای این طرح بود که طراحی، اجرا و بهره برداری از این‌ طرح‌ها در کمتر از ۴ ماه صورت پذیرفت و پارک آفرینش امروز به عنوان آخرین پارک از این مجموعه با مساحت ۱۲ هزار متر مربع و اعتبار ۳۷ میلیارد ریال به بهره برداری رسید.
وی بیان کرد: در هرکدام از این پارک ها قابلیت اجرای آبیاری تحت فشار وجود دارد و از این سیستم برای آبیاری استفاده شده و با مخازن ایجاد شده در آن ها سایر نقاط اطراف آن ها نیز از این سیستم بهره برده اند و گونه های گیاهی متناسب با شرایط اقلیمی منطقه در آن کشت شده است.