محمد علی فرهمند راد افزود: از این مقدار دو هزار تن آلوی خشک تولید می شود وحدود ۱۲۰تن نیز بصورت تازه خوری مورد مصرف قرار می گیرد.
وی بیان کرد: نیشابور از لحاظ محصولات باغی از جایگاه ویژه ای در استان خراسان رضوی برخوردار است ورتبه اول کاشت آلو به این شهرستان تعلق دارد. وی خاطر نشان کرد:درحال حاضر از محل تولید وعرضه آلو بیش از ۲۰۴ میلیارد ریال سود ناخالص عاید باغداران نیشابوری می شود.فرهمندراد ادامه داد: سال جاری میانگین تولید آلو ۵۰۰۰ کیلوگرم در هکتار رسیده که البته افت عملکرد باغات بدلیل بروز سرمای دیر رس بهاره بود. وی با تاکید بر استفاده از روشهای نوین آبیاری ومبارزه به موقع با آفات وبیماری های محصولات باغی به منظور افزایش تولید محصول و همچنین بیمه باغات توصیه کرد باغداران در کاشت آلو از ارقام پر محصول ،خوش پوست وهمچنین پایه های مقاوم به آفات وبیماری ها وتنش های محیطی استفاده نمایند.
آغاز برداشت ۷ هزار و ۲۰۰ تن آلو از باغات نیشابور
برچسب ها
آغاز عملیات ویژه با مشارکت ۷۲ دستگاه اجرایی و با شعار ملی «آب را دریابیم»
اجرای مانور گشت آب در نیشابور برای مدیریت بحران کمآبی
گامی نوآورانه در بومیسازی تجهیزات صنعتی شرق کشور
دستگاه آنالایزر دمای مذاب برای نخستینبار در فولاد خراسان طراحی و ساخته شد
اجرای مانور گشت آب در نیشابور برای مدیریت بحران کمآبی
خاتون شرق- اولین مانور ویژه گشت آب در شهرستان نیشابور با حضور فرماندار، مسئولان دستگاههای اجرایی، نهادهای انتظامی و کارشناسان شرکت آب و فاضلاب برگزار شد. این مانور با شعار ملی «آب را دریابیم» و با هدف افزایش آگاهی عمومی نسبت به اهمیت مصرف بهینه آب و مقابله با مصارف غیرضروری، کار خود را رسماً آغاز کرد.
آغاز اجرای شبکه فاضلاب شرق نیشابور با ۶۷۰ میلیارد ریال اعتبار
خاتون شرق- رئیس هیئتمدیره و مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهرستان نیشابور از آغاز ادامه عملیات اجرایی پروژه توسعه خط اصلی فاضلاب شرق این شهر خبر داد.
دستگاه آنالایزر دمای مذاب برای نخستینبار در فولاد خراسان طراحی و ساخته شد
خاتون شرق- در ادامه مسیر بومیسازی تجهیزات تخصصی در صنعت فولاد کشور، برای نخستینبار دستگاه آنالایزر دمای مذاب در مجتمع فولاد خراسان با اتکا به دانش فنی نیروهای متخصص داخلی طراحی و تولید شد. این تجهیز پیشرفته توسط یکی از کارشناسان بخش برق واحد فولادسازی طراحی شده و پس از پشت سر گذاشتن مراحل آزمایشگاهی و میدانی، از ابتدای سال ۱۴۰۴ وارد فاز بهرهبرداری رسمی شده است.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.