مهدی دونده معاون استاندار و فرماندار ویژه نیشابور در مراسم آغاز بهرهبرداری از دومین کتابخانه سیار نیشابور گفت: یکی از قابلیت های نیشابور فرهنگ و ادب و هنر است و باید تمام تلاشمان بر تهیه محتوای مناسب و جذاب برای نوجوانان و جوانان متمرکز شود.
وی افزود: ایجاد کتابخانههای سیار در برقراری عدالت اجتماعی و دسترسی مناطق کم برخوردار بسیار مؤثر است و امروز قدرتهای برتر جهان در کنار توسعه تسلیحات نظامی تکیهشان بر علم و دانش است و دولتهایی موفق هستند که فرهنگ کتابخوانی در نسل جوانشان پرورش یافته باشد.
وی خاطرنشان کرد: دومین کتابخانه سیار نیشابور و نخستین کتابخانه سیار فیروزه با اعتبار یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان امروز به بهرهبرداری میرسد و درهم تنیدگی فرهنگی و اجتماعی و سیاسی شهرستان های نیشابور بزرگ از شاخصههای این حوزه است.
وی افزود: نفوذ فضای مجازی کتابخوانی را در نسل جوان کم رنگ کرده و نیشابور با حدود ۴۰۰هزار نفر جمعیت و با بیش از ۴۰۰ روستا و آبادی دارای پراکندگی جمعیت خاصی است و ایجاد این کتابخانههای سیار در برقراری عدالت اجتماعی مؤثر است.
وی افزود: باید از ظرفیت شهرداریها و دهیاریها برای افزایش ظرفیت کتابخانههای سیار استفاده شود.
حسینپور مدیرکل کانون پرورش فکری خراسان رضوی در این برنامه گفت: کتابخانه سیار شماره ۲ نیشابور و کتابخانه سیار شماره یک شهرستان فیروزه امروز به بهرهبرداری میرسد و در کنار توسعه زیرساختها باید به فرهنگ و هنر و ادبیات هم توجه ویژه میشود.
وی گفت: هدف از راهاندازی کتابخانههای سیار توسعه فرهنگکتابخوانی در روستاها است.