همسرکشی در نیشابور
همسرکشی در نیشابور
خاتون شرق- با اعترافات تلخ مردی میانسال ابعاد یک قتل در منطقه شهرآرای نیشابور فاش شد.

با اعترافات تلخ مردی میانسال ابعاد یک قتل در منطقه شهرآرای نیشابور فاش شد.
به گزارش خاتون‌شرق شنبه گذشته ساعت حدود ۲ ظهر مردی با مراجعه به قرارگاه نیروی انتظامی نیشابور پرده از حقیقتی تلخ برداشته و اعتراف می‌کند که ساعاتی قبل همسرش را به قتل رسانده است.
مأموران پلیس که با صحنه‌های بسیاری روبه‌رو شده بودند، این بار در برابر اعترافی قرار داشتند که ظاهراً از آن بوی پشیمانی و عذاب وجدان نمی‌آمد.
مرد ۴۸ ساله خود را تسلیم کرد، بی‌آنکه نیازی به بازجویی اولیه باشد.
او را به کارآگاهان پلیس سپردند و بلافاصله حسینی‌نژاد بازپرس ویژه قتل در جریان ماجرا قرار گرفت.
بازپرس ویژه قتل به سرعت دستور تشکیل پرونده را می‌دهد و به همراه تیم جنایی و متهم راهی خانه‌ای در منطقه شهرآرا می‌شود، جایی که این مرد ساعاتی قبل جان همسر ۴۰ ساله‌اش را گرفته بود.

بازسازی صحنه قتل
بازپرس ویژه قتل به همراه مأموران پلیس وارد خانه متهم می‌شوند.
همه‌چیز در ظاهر مرتب به نظر می‌رسید اما روی زمین پیکر بی‌جان زنی افتاده بود که رد روسری‌اش، سرخی محوی بر گردنش به‌جا گذاشته بود.
هیچ نشانی از درگیری در خانه نبود و شواهد نشان می‌داد مقتول حتی فرصت نکرده بود برای زندگی‌اش بجنگد.
بازسازی صحنه قتل با اقرار صریح قاتل که همسر مقتول است انجام می‌شود.
پزشکی قانونی نیشابور به سرپرستی دکتر بلقان‌آبادی هم علت مرگ را بر اثر خفگی اعلام کرد.
تحقیقات بیشتر نشان داد که این زوج ماه‌ها پیش از هم جدا شده بودند اما مدتی قبل، مرد دوباره به زندگی سابقش بازگشته بود.
اما صحبت‌هایی که درباره همسرش شنیده بود، فکر و روحش را آزار می‌دهد و برای رهایی از این وضعیت ظاهرا از مدتها قبل نقشه این قتل را در ذهنش کشیده بود تا اینکه در آن ظهر شوم نقشه‌اش را عملی می‌کند و همسرش را به قتل می‌رساند.

رویکرد متفاوت پیروان دین با توصیه‌های دینی
قاضی حسینی‌نژاد درباره ارتباط این نوع رفتارهای خشونت‌آمیز با تفکرات مذهبی متهمین اظهار کرد: از قضا در این فقره قتل هیچ ارتباطی بین این رفتار مردود با نگاه‌های دینی و مذهبی وجود ندارد هرچند دشمنان نظام و اسلام به شیوه‌های مختلف از جمله ساخت فیلم‌های موهنی مانند عنکبوت مقدس سعی دارند این مدل رفتارها را ناشی از دیدگاه‌های دینی و مذهبی مرتکبین جلوه دهند و یک چهره خودساخته و غیرمنطقی از مفهوم غیرت به مخاطبانشان القاء کنند در حالی که وقتی آموزه‌های دینی را مطالعه می‌کنیم می‌بینیم باوجود تاکید بر غیرت‌ورزی و تاکید بر حفظ حیا و عفت برای همه افراد اعم از زن و مرد اما به همان میزان بر غیرت‌ورزی معتدل هم تاکید شده است و افراد از غیرت‌ورزی بی‌مورد و نابهنجار و تجسس‌های بی‌مورد منع کرده و آن را از عوامل انحراف در خانواده بیان کرده است.

اهمیت حفظ آبرو از نگاه قانون‌گذار
وی در ادامه خاطرنشان کرد: اهمیت حفظ آبرو به حدی است که حتی قانون‌گذار هم در ماده ۱۰۲ قانون آیین دادرسی کیفری مصوب ۱۳۹۲ و تبصره‌های آن ورود به حوزه منافیات عفت را جز در موارد سازمان یافته و به عنف (به زور) و شکایت شاکی خصوصی و ارتکاب در انظار عمومی را حتی برای حاکمیت ممنوع کرده و تا آنجا پیش رفته که تأکید کرده چنانچه متهم بنای بر اقرار دارد مقام قضایی مکلف است وی را توصیه به پوشاندن جرم و عدم اقرار کند. وی با اشاره به پرونده‌هایی که در این زمینه در گذشته خبرساز شده اظهار کرد: توجه به این نکته ضروری است که در پرونده افرادی از قبیل سعید حنایی؛ دستگاه قضایی همین نظام با تأسی از آموخته‌های دینی خود با آنان شدیدترین برخورد را می‌کند اما رسانه‌های مخالف به دروغ اصرار به انتصاب چنین رفتارهای شنیعی به مذهب و نظام حاکم بر کشور را دارند.