به گزارش روابط عمومی با پیگیری رئیس دانشکده هنر و هماهنگی حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه، تفاهمنامه همکاری بین دانشگاه نیشابور و فرهنگستان هنر جمهوری اسلامی ایران در زمینه همکاریهای علمی و پژوهشی در حوزه هنر به امضاء رسید. این تفاهمنامه همکاری با هدف توسعه همکاریهای علمی و پژوهشی و همافزایی در پیشبرد اهداف مشترک و بهرهمندی از امکانات و توانمندیهای این دو نهاد، منعقد شد.
در این نشست به ظرفیتهای کم نظیر شهرستان نیشابور، دانشگاه نیشابور و قدمت دانشکده هنر اشاره شد. مشارکت در شناسایی و پایش ظرفیتهای بومی و جریانهای فکری، فرهنگی و هنری در منطقه، همافزایی در پایش، آسیبشناسی و ارائه پیشنهادهای راهبردی در راستای تحقق الگوی اهداف و اولویتهای نقشه جامع علمی کشور در اقدام برای ایجاد میانرشته ای و فرارشته ای هنر با علوم انسانی و شاخههای علوم متناسب با ظرفیتها و امکانات و زیستبوم منطقه برای پیشنهاد به مراجع ذیصلاح، مشارکت در تولید محتوا در قالب طرحهای پژوهشی، ترجمه و تألیف کتاب در راستای الویتهای پژوهشی مشترک، تبادل دانش و دستاوردهای علمی و پژوهشی یا تسهیل دسترسی به کتابخانه مدارک علمی و بانکهای اطلاعاتی و همافزایی در برگزاری رویدادهای فرهنگی و هنری در قالب همایش، نشست تخصصی، درسگفتار و کارگاههای تخصصی و همچنین راهاندازی کرسیهای نظریهپردازی از جمله مفاد این تفاهمنامه به شمار میروند.
این تفاهمنامه در ۶ ماده، ۱۴ بند و یک تبصره برای مدت سه سال قابل اجرا خواهد بود. شایان ذکر است؛ تعداد ۳۰۰ کتاب نفیس به ارزش بیش از ۲۰۰ میلیون تومان از طرف فرهنگستان هنر جمهوری اسلامی ایران به دانشگاه نیشابور اهداء شد. همچنین تابلو فیروزه نشان از طرف دانشگاه نیشابور به فرهنگستان هنر تقدیم شد.
انعقاد تفاهمنامه همکاری بین دانشگاه نیشابور و فرهنگستان هنر
برچسب ها
آغاز اجرای روشنایی جاده باغرود پس از ۲۰ سال انتظار
فرماندار: زمینهای جاده باغرود باید از بلاتکلیفی خارج شود
25 هکتار از مراتع بینالود طعمه حریق شد
شعلههای بحران در ارتفاعات بینالود/ هشدار: سرعت بیابانی شدن اراضی نیشابور از میانگین کشوری بالاتر است
آب مجازی، تشنگی واقعی؛ روایت کشاورزی ناپایدار و ورشکستگی آبی در ایران
خاتون شرق- بحران آب امروز، به یکی از اصلیترین چالشهای امنیتی، انسانی، اقتصادی و محیطزیستی بدل شده است و به همین دلیل، مفهوم «آب مجازی» (Virtual Water) اهمیتی دوچندان یافته است. در این مطلب روزبه اسکندری، پژوهشگر مستقل محیط زیست علاوه بر توضیح این مفهوم، سیاستهای آبی ایران را مورد بررسی قرار میدهد.
فرماندار: زمینهای جاده باغرود باید از بلاتکلیفی خارج شود
خاتون شرق- با گذشت دو دهه از مطرح شدن طرح روشنایی جاده باغرود، اجرای این پروژه از صبح سهشنبه بهطور رسمی آغاز میشود؛ محوری که به گفته فرماندار نیشابور، تنها مسیر گردشگری رسمی این شهرستان بهشمار میرود و سالهاست بهدلیل مشکلات اداری، قانونی و زیرساختی بلاتکلیف مانده است.
شعلههای بحران در ارتفاعات بینالود/ هشدار: سرعت بیابانی شدن اراضی نیشابور از میانگین کشوری بالاتر است
خاتون شرق- جمعه گذشته بخشهایی از ارتفاعات بینالود در منطقه روستای برفریز نیشابور طعمه آتش شد و حدود ۱۰ هکتار از مراتع این ناحیه دچار حریق گسترده شد. این حادثه که حوالی ساعت ۱۵ اطلاعرسانی شد، در سایه همکاری نیروهای مردمی، تیمهای امدادی و اداره منابع طبیعی تا ساعت ۱۹:۳۰ همان روز مهار شد؛ اما نشانههای آن هنوز بر پهنه زخمخورده کوههای بینالود خودنمایی میکند.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.