به گزارش روابط عمومی فولاد خراسان، کسری غفوری در تشریح این موفقیت گفت: شرکت مجتمع فولادخراسان مصمم تر از همیشه برنامه «جهش تولید» را در دستور کار خود قرار داده و با تلاش و هم افزایی همه کارکنان ستادی، فنی، پشتیبانی، تامین و… این واژه را در عمل تفسیر می کند.
وی ادامه داد: کارکنان پرتلاش کارخانه گندله سازی مجتمع، در حالی که در ماه اردیبهشت، بالاترین میزان تولید خود را از زمان شروع به کار این کار خانه در سال ۱۳۹۷ کسب کرده بودند، خردادماه امسال یک بار دیگر توانستند با وجود مشکلات و محدودیت های ناشی از تحریم ها، برای دومین بار و در فاصله یک ماه رکورد جدیدی را در تولید گندله به ثبت برسانند.
غفوری افزود: این کارخانه باثبت رکورد ماهانه ۱۹۰۱۳۶ تن تولید گندله در خرداد ماه، رکورد قبلی خود در اردیبهشت را که ۱۸۰۶۶۸ تن بوده، ۹۴۶۸ تن ارتقا داده و رکورد جدیدی را به ثبت رسانده است.
مدیرعامل مجتمع فولاد خراسان، ضمن تقدیر از تلاش و کوشش بی وقفه کارکنان شرکت، تامین کنندگان، پیمانکاران و به ویژه همکاران ناحیه گندله سازی و نیز قدردانی از حمایت های اعضای هیئت مدیره و سهام داران شرکت، ابراز امیدواری کرد: در سال جهش تولید بیش از پیش شاهد ثبت رکوردهای جدید و اخبار موفقیت آمیز شرکت فولاد خراسان در بخش های مختلف باشیم.
کسب دومین رکورد تولید گندله در فولاد خراسان ظرف یک ماه
برچسب ها
در نشست خبری معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی نیشابور مطرح شد
تاثیر کیفیت خواب و مصرف مکمل منیزیم بر پروفایل لیپیدی
درخشش هفتهنامه خاتونشرق در دومین جشنواره مطبوعات، خبرگزاریها و پایگاههای خبری خراسان رضوی
خاتونشرق- هفتهنامه خاتونشرق در دومین جشنواره مطبوعات، خبرگزاریها و پایگاههای خبری خراسان رضوی در بخش یادداشت و مقاله مقام نخست را کسب کرد.
تاثیر کیفیت خواب و مصرف مکمل منیزیم بر پروفایل لیپیدی
خاتون شرق- دکتر علی غلامی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در نشست خبری با خبرنگاران گفت: معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه مجری انجام یکی از بزرگترین مطالعات کوهورت سالمندی کشور می باشد که پس از وقفه چند ماهه، مجدد از تابستان ۱۴۰۳ فعالیت خود را از سرگرفته و تا کنون بیش از ۲۰۰۰ نفر از جمعیت سالمند این مطالعه مورد بررسی قرار گرفتهاند.
استعفای ظریف و برکناری همتی، تیر خلاص به دولت وفاق
خاتون شرق- دولت مسعود پزشکیان که با شعار «دولت وفاق» روی کار آمد، اکنون بیش از هر زمان دیگری از این مفهوم فاصله گرفته است. استعفای محمدجواد ظریف، چهرهای که سالها بهعنوان نماد دیپلماسی در ایران شناخته میشد، و برکناری عبدالناصر همتی، یکی از معدود تکنوکراتهای اقتصادی در دولت، نشان میدهد که این دولت بیش از آنکه بر وفاق ملی تأکید داشته باشد، در مسیر حذف چهرههای میانهرو و تقویت جریانهای تندرو حرکت میکند.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.