دکتر مجید درودی سرپرست دانشگاه علومپزشکی نیشابور گفت: افتتاح کلینیک تخصصی زبرخان گام دیگری در راه خدمترسانی به شهروندان این شهرستان است و این نخستین طرحی است که پس از ارتقای دانشکده علومپزشکی نیشابور به دانشگاه به بهرهبرداری میرسد که با هفته پرستار مقارن شده است.
وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان پرستار که در دوران شیوع کرونا در خطر مقدم سلامت جان خود را از دست دادند اظهار کرد: یکی هز ظرفیتهای شهرستان زبرخان برخورداری از خیران نیکاندیش حوزه سلامت است.
وی افزود: در آخرین رایزنیهای انجام شده مجوز جذب ۶نفرفوق تخصص برای دانشگاه علومپزشکی نیشابور گرفته شد تا ۲سال در این شهرستان حضور داشته باشند و امیدواریم در ادامه برای خدمترسانی پایدار در قالب هیات علمی و موارد دیگر حذب شوند.
وی گفت: برای کسب مجوز بیمارستان نیکان که هم خدمات عمومی و هم خدمات تخصصی روانپزشکی ارائه خواهد کرد در حال پیگیری هستیم و در مرحله صدور موافق اصولی است و بودجه نخست بیمارستان سردار سلیمانی در زبرخان اخذ شده و امیدواریم طرف ۲ سال تکمیل شود و در حال طی روال اداری برای جذب آن هستیم تا احداث آن شروع شود و امیدواریم از این پس طرحهای عمرانی هشت ساله و ۹ساله نشود و برای بیمارستان سومنیشابور هم قول دادیم که تا سال آینده تکمیل شود.
محمد عینالقضات فرماندار زبرخان گفت: امروز باید در تاریخ زبرخان ثبت شود و در اینحوزه آنچه که اهمیت دارد کیفیت ارائه خدمات است و امروز سطح خدمات بهداشتی زبرخان با افتتاح این کلینیک از سطح یک به سطح ۲ارتقا یافت.
وی اظهار کرد: با توجه به اینکه این کلینیک دارای مجوز است و میتواند درآمد هم داشته باشد باید از این ظرفیت هم برای ارتقای این کلینیک استفاده شود و شاهد حضور طیف گسترده پزشکان متخصص در اینجا باشیم و با ارائه خدمات کلینیکی و پاراکلینیکی در این مراکز جای خالی بیمارستان ور این شهرستان کمتر احساس میشود.
دکتر حامد سلیمانی مدیر شبکه بهداشت و درمان زبرخان گفت: زبرخان شهرستانی مستعد با ظرفیتهای فراوان است که از مشارکتهای مردمی بالایی برخوردار است.
وی افزود: در آغاز که به اینجا آمدیم نه اعتبار و نه نیروی انسانی کافی داشتیم و در همان وضعیت با اپیدمی کرونا هم مواجه شدیم و اوج همهگیری را در آن دوران در پیک دوم و سوم از یاد نمیبریم و شرایط بسیار سخت بود.
وی اظهار کرد: یکی از مطالبات مردم شهرستان زبرخان بیمارستان بود که خدماتش در سطح یک در مراکز بهداشت این شهرستان ارائه میشد هرچند همان خدمات با کیفیت مناسب و شایسته مردم زبرخان ارائه نمیشد و شاخصها نشان میدهد نسبت به ۲سال گذشته با رشد و توسعه در این بخش کیفیت خدمات افزایش یافته است.
وی گفت: با وجود اینکه شهر قدمگاه سالیانه میزبان ۶میلیون زائر و مسافر است فاقد پایگاه اورژانس بود و در دهه فجر سال ۱۳۹۹ با همکاری شهرداری و مردم با یک دستگاه امبولانس به بهرهبرداری رسید.
وی خاطرنشان کرد: کلینکهای بهداشتی این شهرستان باید مستقل می شد که به خاطر کمبود زیرساختهای فیزیکی این امکان وجود نداشت اما در حال حا۱ر کلینیکهای ژنتیک، شیر مادر، مزدوران و هاری در زبرخان مستقل شد و پایگاه اورژانس ۱۱۵ اسحاقآباد توسط خیر محترم آقای یوسفی ظرف ۶ماه به بهره برداری رسید و در حال حاضر همه پنج پایگاه اورژانس ۱۱۵ مصوب زبرخان احداث و فعال شدهاند.
وی گفت: طی این مدت کلنگ بیمارستان ۶۴ تختخوابی زبرخان زده شد و در حال اخذ مجوز احداث بیمارستان سلامت روان هستیم و ۶۴ پست مصوب برای ستاد و مرکز بهداشت زبرخان برای جذب نیرو در آینده در نطر گرفته شده است و امروز هم نخستین کلینیک تخصصی خدمات دولتی در زبرخان با امکانات و تجهیزاتی بالغ بر یکصد میلیارد ریال به بهرهبرداری میرسد.
وی گفت: مشارکتآفرینی و شبکهسازی رمز موفقیت در بخش سلامت است و تاکنون خیرین زبرخان بالغ بر ۴۰میلیارد تومان به این حوزه با اهدای زمین و تجهیزات و نقدی کمک کردهاند.
لازم به ذکر است در این کلینیک که با عتباری بالغ بر یکصد میلیارد ریال تجهیز شده پزشکان متخصص قلب، داخلی، زنان، اطفال و اعصاب و روان خدمات مورد نیاز شهروندان را ارائه می کنند.
- منبع خبر : خاتون شرق