به گزارش بورس نیوز عملکرد نزولی فولادخراسان در درآمدزاییهای خود در بورس کالا با آنکه پس از ۲۶ آذرماه روند نزولی را تجربه کرد در هفته های بعد، روند صعودی پله ای را ساخت تا بتواند در هفته منتهی به ۱۷ دی ماه سقف درآمدزایی خود را جابه جا کرده و برای هفته منتهی به ۱۷ دی ماه درآمدزایی ۳۴۹ میلیارد و ۹۶ میلیونی را به ثبت رساند.
فولاد خراسان سبدکالایی همیشگی خود را یعنی «سبد میلگرد» و «شمش بلوم SP۵» را به سوی معاملات بازار فرستاد.
این فولادساز در بخش سبدمیلگرد بیش از ۱۰ هزار و ۳۲ تن از این کالا را به رینگ نقره ای بازار آورد و ۱۶ هزار و ۶۱۰ تن از این کالا ها را به صورت «نقدی» و «نقدی مچینگ» فروش رساند؛ این شرکت با معامله این کالا به درآمد ۲۲۳ میلیارد و ۸۴۹ میلیون تومان را یادداشت کرد.
همچنین شمش بلوم ۵SP دیگر کالای سبدمحصولات این شرکت بود که حجم عرضه ۱۰ هزارتنی را به همراه داشت و تمام معاملات را کاملا فروخت تا درآمدزایی ۱۲۵ میلیارد و ۲۴۵ میلیون تومانی به حساب شرکت بنشیند.
فولاد خراسان ۳۵۰ میلیاردتومان درآمدزایی کرد
لینک کوتاه :
http://khatooneshargh.ir/?p=6649
برچسب ها
در نخستین نشست هماندیشی استاندار خراسان رضوی با نشریات محلی استان مطرح شد:
پیگیری مشکلات مطبوعات در کارگروه رفع موانع تولید استان
و اینک نیشـابور فردا
نیشابور فردا- نیشابور چقدر درد کشیده است!
در نخستین نشست هماندیشی استاندار خراسان رضوی با نشریات محلی استان مطرح شد:
پیگیری مشکلات مطبوعات در کارگروه رفع موانع تولید استان
نیشابور فردا- شنبه گذشته نخستین نشست هماندیشی استاندار خراسان رضوی با مدیران مسئول نشریات محلی استان در سالن جلسات استانداری برگزار شد.
جاده نیشابور به کاشمر؛ جادهای که به جای تسهیل، تنبیه میکند
نیشابور فردا- تصور کنید مسیری ۶۵ کیلومتری که قرار است ستون فقرات و شریان اصلی اتصال دو شهر تاریخی نیشابور و کاشمر باشد، به جای رونقبخشیدن به اقتصاد و تسهیل تردد، به یک کابوس مهندسی و میدانی از موانع پرخطر تبدیل شده است.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.