نود و ششمین جلسه شورای شهر نیشابور با ۱۲ دستور کار در حالی تشکیل شد که حضور بدون ضابطه برخی از اعضای شورا در جلسات سایر نهادها به اسم عضو شورای شهر نیشابور مورد اعتراض سایر اعضای این شورا قرار گرفت.
این اعتراض با طرح دستور کار مربوط به تملک اراضی محل مکان رویداد سلسلهالذهب مطرح شد.
در ابتدا احمد همتآبادی (شورا) با اشاره به اینکه صورتجلسهای در این رابطه در دی ماه ۱۴۰۳ بین شهرداری و خانمها و آقایان دولابی امضا شده اظهار کرد: در این رابطه ۹ هزار مترمربع هم که به بهشت فضل منتهی میشد توسط شهرداری تملک شد و حالا شهرداری پیرو مطالعات انجام شده توسط مشاور قصد تملک زمین مکان رویداد حدیث سلسله الذهب واقع در اراضی روستای فیل خانه حدفاصل ریل راهآهن و بلوار شهدا به مساحت سه هزار و ۳۴۲مترمربع را دارد. مقرر شد وراث براساس نظر کارشناسی با مبلغ پنج میلیارد و ۳۴۷ میلیون ریال نسبت به واگذاری این زمین متعهد شوند.
احمد همتآبادی (مهندس) نیز در ادامه اظهار کرد: از ابتدای شورای ششم پیگیر جانمایی محل مکان رویداد هستیم و از ابتدا تاکید شورا بر این بوده که شهرداری برای تملک یا تصرف مسجد آدینه اقدام کند و ادره میراث و فرمانداری نظرشان براین بود که چون یک مکان تاریخی است تصرف بشود که به این سمت نرفتند و با تعدادی از مالکین مذاکره کردند و حالا پس از ۲سال تازه محلی که باید تملک بشود تملک میشود و پیشنهاد میکنم در این خصوص نشستی با حضور همه مالکان در شورا برگزار شود و حتی دهیار روستا پیشنهاد کرده که همه مالکان حاضرند سهمشان را هبه کنند و در مقابل شهرداری برای این روستا تسهیلاتی در نظر بگیرد.
وی افزود: اما حالا در این رابطه جلسات در جای دیگری برگزار میشود و نتایج به شورا شهر میآید و نسبت به این موضوع گلایه دارم.
حجت نیرآبادی در ادامه گفت: حرف آقای مهندس همتآبادی درست است، بنیادی به نام حدیث سلسله الذهب شکل گرفته و همه تصمیمات آنجا گرفته میشود و میگویند با محوریت امام جمعه است، تعدادی از اعضای شورای شهر هم در جلسات این بنیاد به نام شورای شهر شرکت میکنند و دیگر اعضا اصلا در جریان این موضوع نیستند و ما هم میتوانیم فردا بنیادی به نام خورشید هشتم تأسیس میکنیم و این درست نیست.
وی در پاسخ به سؤال همتآبادی (شورا) که چه کسانی از شورای شهر در این جلسات شرکت میکنند گفت: آقای کمیلیپور!
کمیلیپور در واکنش به این حرف گفت: در آنجا به عنوان عضو شورا نیستم!
نیرآبادی در پاسخ به وی گفت: در آنجا میگوئید به عنوان عضو شورا نیستم، در میز خدمت نماز جمعه هم میگوئید به عنوان عضو شورا نیستم…
کمیلیپور: در میز خدمت به عنوان عضو شورا هستم.
نیرآبادی: آقای کمیلیپور اجازه بدهید کار از شهرداری و شورای شهر پیش برود، چرا این بنیادها قبل از این صحبتها شکل نگرفت، حالا که همه چیز در حال شکل گرفتن است این بنیاد هم آمده است.
کمیلیپور: من الان عضو بنیاد حکیم عمر خیام نیشابوری هم هستم از افلاکنما و این ربطی ندارد.
علی اکبر شکیبا در ادامه اظهار کرد: این بنیاد خوب است وجود داشته باشد به شرط اینکه کمک کار باشد نه اینکه یکسری تصمیمات بگیرد و بار مسئولیتش به دوش شهرداری و شورای شهر بیفتد درست نیست. من در جلسه این بنیاد هم شرکت کردم و در آن جلسه مقرر شد هرچقدر شهرداری تملک کند چندبرابر آن را شخصی به نام کیفوری تملک کند که همین مورد را مطرح کردم اما جوابی داده نشد.
تخفیف و تقسیط بدهی املاک مسکونی مناطق کمبرخوردار
لایحه تسهیل روشهای تسویه حساب بدهی شهروندان ساکن درمناطق کمبرخوردار در این جلسه شورای شهر نیشابور مطرح شد.
براین اساس به شهرداری نیشابور اجازه داده میشود به شهروندان ساکن در مناطق کمبرخوردار برای انشعابات آب و برق و گاز، جریمه کمیسیون ماده ۱۰۰ و بدهی عوارض مسکونی و سایر بدهیهای محاسبه شده فقط برای املاک مسکونی بهصورت ۱۵درصد نقد و الباقی ۳۶ماهه بدون اخذ کارمزد تقسیط و وصول نماید.
این لایحه با اکثریت آرا به تصویب رسید.
شهرداری نیشابور ناجی کمپ ماده ۱۶
دستور کار آخر این جلسه مربوط به لایحه صدور مجوز ترک تشریفات عقد قرارداد با صابر گلشنی مدیر مرکز ترک اعتیاد ماده ۱۶ قانون مبارزه با مواد مخدر بود.
حجت نیرآبادی در این خصوص اظهار کرد: این کمپ ترک اعتیاد در روستای رود قرار دارد و ۲۰۰معتاد متجاهر در آنجا نگهداری میشود و با توجه به هزینههای بالای آن لازم بود شهرداری و شورا هم ورود کند تا این کمپ پابرجا بماند و موافقت شد ماهیانه به این کمپ مبلغ ۱۵۰میلیون تومان پرداخت شود و این مبلغ پس از تأیید توسط بهزیستی پرداخت میشود.
شکیبا: قرار است طبق این قرارداد همه متکدیان معتاد سطح شهر نیز توسط پیمانکار جمعآوری و به این کمپ منتقل شوند که باعث بهبود چهره شهر شود و قرار است از طریق شورای شهر با صنایع هم رایزنی شود و کسانی که ترک اعتیاد میکنند در یکی از صنایع به کارگیری شوند.