عملیات کاوش، پیگردی باستانشناسی و خواناسازی برج و باروی شادیاخ نیشابور با حضور علی اصغر شالبافیان معاون گردشگری وزات میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، مدیر کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی و احسان ارکانی نماینده مردم نیشابور در مجلس شورای اسلامی و فرماندار شهرستان آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی کمال خانی رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی نیشابور امروز شنبه دهم تیرماه ۱۴۰۲ با اعلام این خبر افزود: این عملیات پژوهش باستانشناسی به طول ۳۰۰ متر از کنار باغ عطار تا سایت موزه شادیاخ نیشابور انجام خواهد شد.
او ادامه داد: اعتبار مصوب برای اجرای این عملیات باستانشناسی ۱۰ میلیارد ریال پیش بینی شده است.
خانی تصریح کرد: این پژوهش باستانشناسی با مشارکت پژوهشگاه میراث فرهنگی وزارت و اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان از امروز تا ۲۰ تیرماه اجرا خواهد شد.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی نیشابور تاکید کرد: این کاوش باستان شناسی با هدف خوانا سازی برج و بارو، حفاظت و جذب گردشگر در این منطقه گردشگری انجام میشود.
او یادآور شد: سایت موزه شادیاخ نیشابور با ایجاد مسیر ویژه گردشگری از نوروز امسال پذیرای گردشگران است و نقش مهمی در یادآوری تاریخ و فرهنگ نیشابور کهن دارد.
آغاز عملیات کاوش و خواناسازی برج و باروی شادیاخ نیشابور
برچسب ها
هفتمین اهدای عضو سال ۱۴۰۴ در نیشابور با رضایت خانواده یک کودک انجام شد
جانبخشی کودک ۸ ساله نیشابوری مرگ مغزی، آغاز زندگی دوباره برای بیماران نیازمند
پرنسسهای تازه نفس و بازتعریف نقشهای جنسیتی در جامعه ایران
شوخیهایی که جدیاند
تغییر ترکیب هیأتمدیره و مدیریت عامل مجتمع فولاد خراسان
خاتون شرق- دوشنبه گذشته آیین رسمی معارفه سرپرست و دو عضو جدید هیأتمدیره شرکت مجتمع فولاد خراسان در محل سالن جلسات مدیریت شرکت برگزار شد.
جانبخشی کودک ۸ ساله نیشابوری مرگ مغزی، آغاز زندگی دوباره برای بیماران نیازمند
خاتون شرق- هفتمین فرآیند اهدای عضو در نیشابور در سال ۱۴۰۴ با فداکاری خانواده یک کودک هشتساله انجام شد؛ اقدامی انساندوستانه که بار دیگر مفهوم زندگی را برای چند بیمار نیازمند بازتعریف کرد.
شوخیهایی که جدیاند
خاتون شرق- در روزگار ما، آنچه با طنز و شوخی دستبهدست میشود، گاه از جدیترین نشانههای تحولات اجتماعی است. این روزها شبکههای اجتماعی پر است از شوخیهایی که به ظاهر قرار است بخندانند، اما در لایههای زیرین خود، پرده از تغییراتی عمیق در ذهن و زیست روزمره مردم برمیدارند. شوخیهایی مانند: «مردا قدیما میرفتن جنگ، الان قهر میکنن و چتا رو هم دوطرفه پاک میکنن!» یا «پسرها دیگه پرنسس شدن، انتظار دارن ما پیشنهاد بدیم و با ماشین بریم دنبالشون!»
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.