با همکاری اداره توسعه نوغانداری خراسان رضوی و شبکه دامپزشکی شهرستان نیشابور دربرگزاری کلاسهای آموزشی و ضدعفونی نمودن رایگان جایگاههای پرورش کرم ابریشم توزیع ۳۰۰ جعبه تخم و لارو نوغان در اردیبهشت وخرداد ماه سال جاری بین ۴۰ نفر از نوغانداران فعالیت این حرفه در شهرستان آغاز شد و پیش بینی می شود از این تعداد جعبه لارو نوغان میزان ۷۵۰۰ کیلوگرم پیله تر ابریشم در شهرستان تولید شود با توجه به هزینه پایین این شغل ، قیمت مناسب پیله کرم ابریشم و شرایط مناسب آب و هوا امسال شاهد رشد بیش از ۱۰۰ درصدی این حرفه در شهرستان نیشابور هستیم.لازم به ذکر است نیاز از هرجعبه نوغان ۳۰ تا ۵۰ کیلوگرم پیله تر ابریشم تولید می شود که حدود ۳۰ میلیون ریال درآمد زایی در مدت ۳۵ روز را دارد.
با عنایت به اینکه نیاز اصلی کرم ابریشم برگ درخت توت است و هر جعبه لارو نوغان در طول دوره پرورش حدود ۸۰۰ کیلوگرم برگ توت نیاز دارد به منظور توسعه این حرفه هرساله تعدادی نهال توت بصورت رایگان در اختیار متقاضیان کاشت نهالستان قرار می گیرد. که این تعداد در دوسال اخیر ۴۳۰۰ اصله نهال توت می باشد.
محصول ابریشم حاصل از نوغانداری در صنایع قالی بافی ،نساجی ،پزشکی ونظامی کاربرد دارد و هر ساله میزان زیادی ارز برای نیاز داخل به این محصول از کشور خارج می شود.
پرورش ۳۰۰ جعبه کرم ابریشم در شهرستان نیشابور
برچسب ها
دادستان نیشابور در گفتگوی اختصاصی با خاتون شرق:
اعمال خودسرانه از سوی هیچ مدیری پذیرفته نیست
مسئله این است
سگکشی یا اجرای قانون؟
گزارش تحلیلی از وضعیت خطرناک اختلالات رشدی کودکان در جهان و ایران
آمار بالای کودکان اوتیسم، زنگهای خطر را به صدا درآورده است
اعمال خودسرانه از سوی هیچ مدیری پذیرفته نیست
خاتون شرق - دادستان نیشابور در گفتگوی اختصاصی با خاتون شرق گفت: همهی دستگاههای مرتبط با موضوع ساماندهی سگهای بلاصاحب باید از دستور العمل ابلاغی وزارت کشور تبعیت کنند و خارج ا زاین دستور العمل، هیچ شیوه و عمل خودسرانهی دیگری پذیرفته نیست.
سگکشی یا اجرای قانون؟
خاتون شرق - ابتدای ماجرای جمعآوری سگهای ولگرد در سطح کشور به حدود 10 سال قبل برمیگردد؛ زمانی که انتقادهای مردمی از رها بودن سگها در کوچه و خیابان شهرهای بزرگ، مشکل آفرین شده و اولین تلاشها در وزارت کشور برای ساماندهی سگهای ولگرد یا بیپناه، آغاز شد.
آمار بالای کودکان اوتیسم، زنگهای خطر را به صدا درآورده است
خاتون شرق - اوتیسم، یکی از معماهای پزشکی اجتماعی و دنیای عجایب ژنتیک قرن بیست و یکم است. هنوز هیچکس راجع به دلایل بروز این اختلال، زمینههای شیوع آن، چرایی افزایش ابتلا به آنان در دهههای اخیر در سراسر جهان، ارتباط آن با زندگی ماشینی و سبک زندگی مکانیزه، و نیز چگونگی رصدکردن زندگی مبتلایان، به هیچ استدلال قابل قبولی نرسیده است.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.