سودابه جعفری/ وی با انتقاد جدی از به شهرداری مشهد گفته بود که این موضوع مطالبه جدی شوراست و باید سهم مشخصی برای بانوان در مدیریت شهری در نظر گرفته شود.
اما در ادامه مطلب جالب توجه دیگری نیز رئیس شورای شهر مطرح می کند که حکایت از کم بودن مدیرانی دارد که ریسک حضور زنان در پست های ارشد سازمانی را بپذیرند.
حال آنچه که به ذهن نگارنده یادداشت متبادر می شود عدم قبول مسئولیت ها و نقش های کاری زنان در حوزه های مختلف از سوی نگاه حاکم بر جامعه است. به نظر می رسد بیشتر سخنان مدیران در جلسات رسمی و غیر رسمی مبنی بر اینکه زنان نیمی از جمعیت کشور را تشکیل داده و در پست های مدیریتی باید حضور فعال داشته باشند کاملا جنبه نمایشی دارد.
پر واضح است در این سال های اخیر همان حضور و مشارکت محدود و معدود زنان در برخی فعالیت های اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و اقتصادی نشان از شایستگی و توانمندی آن ها داشته و نادیده گرفتن این توانایی ها از سوی برخی مدیران ارشد بیش از آنکه حاکی از ضعف مدیریتی زنان باشد نشان دهنده فقدان قوه نگرشی جامع و التزام به شایسته سالاری در این مدیران است.
اگر بخواهم سخنان رئیس شورای شهر مشهد را به حوزه نیشابور تعمیم دهم و برآوردی از حضور زنان در پست های مدیریتی شهرستان داشته باشم می توان گفت در سال های اخیر هیچ مدیر زنی در سازمانها و نهادهای بالاخص دولتی این شهرستان ندیدهام و حتی اگر زنان انگشت شماری که برای پست های ارشد مدیریتی انتخاب شده اند چند صباحی بیشتر در این جایگاه ماندگار نبودهاند.
در ادامه رئیس شورای شهر مشهد بیان کرده است موانعی در سطح شهر مشهد در این زمینه داریم و با انتصاب خانمها مخالفتهایی صورت میگیرد. حال این پرسش مطرح می گردد آیا می توان این موانع را به نیشابور هم تسری داد؟
به عنوان یک فعال اجتماعی و اقتصادی که چند صباحیست در عرصه های مختلف فعالیت کرده ام و مسئولیت پذیری زنان را در حوزه های مختلف به وضوح دیده ام از مقام نظارتی شهرستان خواستارم اگر چنین موانعی جهت عدم بکارگیری زنان در این شهرستان وجود دارد صراحتا اعلام کند و مدیران و روسای سازمان ها و ادارات را موظف به بکارگیری زنان توانمند زیر مجموعه شان در پست های مدیریتی کند و خود نیز در این امر خطیر پیش قدم گردد.
موانع حضور زنان در عرصه های مدیریتی نیشابور چیست؟!
چند روز پیش خبری درخصوص انتقاد رئیس شورای شهر مشهد درباره عدم بکارگیری زنان در مدیریت شهری منتشر شد.
لینک کوتاه :
http://khatooneshargh.ir/?p=2055
برچسب ها
برگزاری ۲۷۴برنامه طی هفته دفاع مقدس در نیشابور
فقط یک نفر از ناآرامیهای اجتماعی پارسال در بازداشت مانده است
پوستر کنگره ملی ۲۵۰۰شهید در نیشابور رونمایی شد
خاتون شرق - هم زمان با هفته دفاع مقدس طی مراسمی با حضور مسئولان نیشابور از پوستر کنگره ملی 2500شهید در نیشابور رونمایی شد.
هنرمندان تئاتر نیشابور جوایز جشنواره سراسری تئاتر کوتاه ارسباران را درو کردند
خاتون شرق - شانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر کوتاه ارسباران در شهر اهر آذربایجان شرقی با برتری هنرمندان تاتر نیشابور با نمایش «دختری از جنس اشک» به کار خود پایان داد.
برگزاری ۲۷۴برنامه طی هفته دفاع مقدس در نیشابور
فقط یک نفر از ناآرامیهای اجتماعی پارسال در بازداشت مانده است
خاتونشرق- سرهنگ علی نیکیاد فرمانده ناحیه مقاومت بسیج نیشابور در نشست خبری به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس گفت: از ناآرامیهای اجتماعی پارسال فقط یک نفر در بازداشت مانده و بقیه همه آزاد شدهاند.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.