قاتل خاموش جان جوان نیشابوری را گرفت
قاتل خاموش جان جوان نیشابوری را گرفت
خاتون شرق- بی‌احتیاطی در استفاده از وسایل گرمایشی غیراستاندارد بار دیگر حادثه آفرید و جان یک جوان نیشابوری را گرفت.

بی‌احتیاطی در استفاده از وسایل گرمایشی غیراستاندارد بار دیگر حادثه آفرید و جان یک جوان نیشابوری را گرفت.
به گزارش روابط‌ عمومی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری نیشابور، حوالی ساعت ۱۵:۱۷ روز سه‌شنبه ۱۴ اسفند، حادثه گازگرفتگی در یک واحد مسکونی واقع در خیابان شهید معموره‌ای به این سازمان اعلام شد. بلافاصله تیم‌های امدادی از ایستگاه شهید مبارکی به محل اعزام شدند.
بر اساس این گزارش، حادثه زمانی رخ داد که سه جوان در این منزل حضور داشتند و برای گرم‌کردن محیط از یک گاز تک‌شعله استفاده می‌کردند. عدم وجود تهویه مناسب در اتاق سبب شد تا گاز مونوکسیدکربن به مرور در فضا تجمع کند. در نتیجه، این افراد هنگام خواب دچار گازگرفتگی شدند که متأسفانه یکی از آنان جان باخت و دو نفر دیگر دچار مسمومیت شدید شدند.

نیروهای اورژانس پیش‌بیمارستانی بلافاصله پس از حضور در صحنه، دو مصدوم را به مراکز درمانی منتقل کردند.
کارشناسان ایمنی و آتش‌نشانی بار دیگر نسبت به خطرات استفاده از وسایل گرمایشی غیراستاندارد و عدم رعایت اصول ایمنی هشدار داده و تأکید کرده‌اند که برای جلوگیری از چنین حوادثی، استفاده از وسایل گرمایشی استاندارد و دارای سیستم تهویه مناسب ضروری است.

از مونوکسیدکربن، که به «قاتل خاموش» معروف است، بی‌رنگ و بی‌بو بوده و در صورت استنشاق در محیط بسته، می‌تواند در کوتاه‌مدت باعث بیهوشی و در نهایت مرگ شود.‌‌‌