خروجی شورای مشارکتهای مردمی بهزیستی نیشابور این بود که فرماندار شهرستان در خصوص برخورد مناسب با شأن بهزیستی به مسؤولان مساجد و هیأت امنای این مراکز تذکر داد.
این تذکر فرماندار نیشابور پس از آن ایراد شد که رئیس بهزیستی شهرستان، از برخورد نامناسب برخی مساجد با مددجویان و متولیان صندوقهای فطریهی این نهاد ابراز گلایه کرد.
علی صدر با یادآوری اینکه بهزیستی در سال گذشته فقط ۲۷۵ میلیارد تومان فطریه جمعآوری کرده گفت: متأسفانه به خاطر برخورد نامناسب مساجد با بهزیستی و نیز ورود خیریههای غیر مجاز و خانگی به بحث فطریه، ظرفیت میلیاردی این درآمد مردمی که میتواند صرف نیازهای واقعی و اولویتدار مددجویان شود به سمت و سوی دیگری میرود.
فرماندار در پی این گلهگزاری رئیس بهزیستی، دستور داد که معاون اجتماعی این نهاد به اتفاق بهزیستی، بخشدار مرکزی و مسؤولان ستاد مساجد و خیریههای رسمی شهرستان، یک جلسهی ساماندهی خیریهها را تشکیل دهد و نتیجهی آن را در ستاد جمعآوری فطریهی رمضان، منعکس نماید.
در جلسهی شورای مشارکتهای مردمی بهزیستی که تکلیف دولت بوده و ریاست آن با فرمانداری شهرستان است، مقرر است برنامهها و سیاستهای دولت و نهادهای مرتبط با بهزیستی، در خصوص جمعآوری و تخصیص کمکهای مردمی و مشارکتهای اجتماعی در امر رفع نیازهای مددجویان این سازمان، هماهنگ و همسو شود.
فرماندار نیشابور که گویا از فلسفهی تشکیل و برگزاری این شورا اطلاعات کاملی نداشت در سخنرانی خود در این شورا چند بار ملاقاتش با مددجویان کمیتهی امداد را مطرح کرد و در طول جلسه، هر مطلبی که عنوان میکرد مرتبا از کمیتهی امداد و بهزیستی به صورت مشترک نام میبرد و سیاستهای این شورا را در ارتباط با هر دو نهاد عنوان میکرد.
در این جلسه، رئیس بهزیستی نیشابور، گزارشی از وضعیت مددجویان، نیازهای آنها، عملکرد بهزیستی در سال ۱۴۰۲ در اجرای برنامهها و وظایف ذاتی و تکالیف محولهی خود را بیان کرد.
فرماندار نیشابور نیز کلیاتی در زمینهی مشارکت اجتماعی و مسؤولیت اجتماعی نهادهای اقتصادی در زمینهی رفع نیازهای مددجویان نهادهای حمایتی عنوان کرد و یکسری وظایف بهزیستی را برشمرد.
مهدی دونده از بهزیستی خواست برای جلب مشارکتهای عمده در شهرستان به سراغ واحدهای تولیدی برود که به گفتهی او بیش از ۲۰۰ واحد در شهرستان فعال هستند.
وی از اعتماد دولت به نهادهای رسمی حمایتی مانند بهزیستی و کمیتهی امداد سخن گفت و افزود: به خیریههای خانگی و نهادهای غیر رسمی اطمینان زیادی نداریم چون مسیر تعیین شده و مشخصی در تخصیص کمکهای مردم ندارند.
وی ضمن تذکر به هیأت امنای مساجد در خصوص برخورد با عوامل نهادهای حمایتی در زمان جمعآوری فطریه و کمکهای مردمی گفت: امیدواریم روزی برسد که نهادهای حمایتی از جامعه جمع شود و در کشور نیازمندی نباشد که این سازمانها به خاطر آنها به کارشان ادامه دهند.
در این جلسه همچنین در خصوص جمعآوری فطریه در روستاها توسط دهیاران، شوراهای اسلامی روستایی، مساجد و خیرین خانگی بحث و بررسی شد و نتیجه این شد که دهیاران توسط بخشداری در این زمینه توجیه شوند که صندوق بهزیستی را به صورت مستقل نصب و کمکهای جمعآوری شده در این صندوق را به بهزیستی تحویل دهند.
رئیس بهزیستی به صورت کنایی و غیر مستقیم به دهیاران گفت که افراد دخیل در موضوع فطریه در روستا نباید مردم را در خصوص کمک به صندوق بهزیستی یا سایر نهادها به سمت و سوی خاصی هدایت کنند و شهروندان را در خصوص انتخاب محل کمکهای خود آزاد بگذارند.
فرماندار شهرستان، فلسفهی برگزاری جلسات شورای مشارکتهای مردمی بهزیستی را نمیداند
برچسب ها
شهردار نیشابور: با اجرای این پروژه معضل سه دهه اخیر شهر نیشابور و میان جلگه حل می شود
کلنگ احداث زبالهگاه جدید نیشابور زمین زده شد
چهار اولویت نماینده نیشابور بزرگ: بهداشت و درمان، ارتقای راهها، میراث فرهنگی و آب
سلیمانی نماینده مردم نیشابور بزرگ: منافع نیشابور را فدای مسائل سیاسی نمیکنم
شهردار نیشابور: هنوز حکمی از طرف اداره کار نیشابور صادر نشده
کارگران جایگاههای سیانجی در انتظار رای اداره کار
کلنگ احداث زبالهگاه جدید نیشابور زمین زده شد
خاتون شرق -عملیات اجرایی فاز نخست پروژه لندفیل مهندسی _بهداشتی شهرداری نیشابور آغاز شد.
سلیمانی نماینده مردم نیشابور بزرگ: منافع نیشابور را فدای مسائل سیاسی نمیکنم
خاتون شرق - یحیی سلیمانی نماینده مردم نشابور، فیروزه، زبرخان و میانجلگه در مجلس شورای اسلامی در نخستین نشست خبریاش با خبرنگاران گفت: در نخستین جلسه شورای اداری شهرستان نیشابور هم براین نکته تاکید کردم مدیران دستگاههای اجرایی و در رأس آن فرماندار به عنواننماینده عالی دولت هرچقدر کارآمد باشد کار من به عنوان نماینده مجلس که ارتباطی با حوزه اجرائی ندارد کمتر میشود و این یکی از مشکلاتی است که در حوزه نمایندگان شکل گرفته ...
کارگران جایگاههای سیانجی در انتظار رای اداره کار
خاتون شرق - مالکان خودروهای گازسوز در شرایط فعلی که وضعیت اقتصادی مردم با بحران مواجه است و سهمیه بنزین کفاف نمیکند بیشتر ترجیح میدهند گاز سی.ان.جی را جایگزین سوخت بنزین کنند اما برای رفع این حاجت باید ساعتها در صف طولانی وقت خود را تلف کنند.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.