خانههای تاریخی نیشابور با مشارکت سرمایهگذاران بخش خصوصی، مرمت و بازسازی میشود و به روش بازگشت سرمایهی مشارکتکنندگان، مورد بهرهبرداری مناسب قرار میگیرد.
بنا بر طرحی که دوشنبه گذشته در کمیسیون اقتصاد شهری، سرمایهگذاری و گردشگری شورای شهر به تصویب رسید خانهی قریشی با سرمایهگذاری به شکل بیِاُتی یا روش برگشت تدریجی سرمایهی مشارکتکننده، مورد بهسازی و مرمت قرار میگیرد.
این طرح که جزئیات آن به صورت مفصل در کمیسیون مرتبط شورا مورد بحث و بررسی کارشناسی قرار گرفت توسط سرمایهگذار بخش خصوصی و با نظارت و تأیید شهرداری و میراث فرهنگی اجرایی میشود.
قرار است طی هفتههای آینده، فراخوان جذب سرمایهگذار برای این طرح در جراید محلی و در تابلوهای شهرداری نیشابور منتشر شود تا داوطلبان مشارکتکننده، فرصت برابر برای این امر داشته باشند.
مسؤول واحد سرمایهگذاری و مشارکت اقتصادی شهرداری در این کمیسیون گفت: هدف اصلی این طرح، نگهداری و مرمت آثار تاریخی است که در حال حاضر دولت و میراث فرهنگی یا شهرداری، توان اجرایی و مالی برای این کار را ندارند و چه خوب است که سرمایهگذار بخش خصوصی، طبق ضوابط میراث فرهنگی و شهرداری، مرمت و بهسازی را انجام دهد و بهرهبرداری خوبی در زمینههای گردشگری نیز از آن داشته باشد.
محمد احمدآبادی گفت: اگر این طرح موفق باشد برای سایر خانههای تاریخی نیشابور نیز همین روش بکار گرفته میشود تا حفظ و نگهداری آثار با ارزش تاریخی شهرستان که خواست همهی مردم و دولت است از این طریق میسر شود و مردم هم با استفاده از خدماتی که در این مکانها ارائه میشود بیشتر با این محیطها آشنا شوند.
وی همچنین تأکید کرد: تمام مراحل بازسازی و مرمت خانههایی که به این طریق مورد مرمت و بهسازی قرار میگیرند زیر نظر میراث فرهنگی و شهرداری انجام میشود و برنامهی شهرداری و شورا این است که هیچگونه خلل و صدمهای در ارکان این ساختارهای تاریخی، ایجاد نشود و ماندگاری آنها نیز تداوم یابد.
شورای شهر در پی طرح ارسالی واحد سرمایهگذاری و مشارکتهای اقتصادی شهرداری، اعلام کرد:
فراخوان شورای شهر برای جذب سرمایهگذار مرمت و بهسازی «خانه قریشی»
خاتون شرق - خانههای تاریخی نیشابور با مشارکت سرمایهگذاران بخش خصوصی، مرمت و بازسازی میشود و به روش بازگشت سرمایهی مشارکتکنندگان، مورد بهرهبرداری مناسب قرار میگیرد.
لینک کوتاه :
http://khatooneshargh.ir/?p=10284
برچسب ها
ادبیات امروز
درسگفتارهای ادبی(۳)
ادبیات فرسایشی
بدون قیمت مناسب کالای تعزیراتی معنایی ندارد
خاتون شرق- فعال اقتصادی در تولید لبنیات معتقد است که در صورت پیادهسازی استراتژی قرار دادن شیر کمچرب ۹۰۰ گرمی، پنیر ۴۰۰ گرمی و ماست دو کیلویی در سبد غذایی روزانه، ضروری است این محصولات به قیمت مناسب در دسترس مردم قرار گیرند.
پژوهشگر نیشابوری برگزیده پانزدهمین جشنواره پژوهش و فناوری سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران
خاتون شرق- در اختتامیه پانزدهمین جشنواره پژوهش و فناوری سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران با حضور جمعی از پژوهشگران، اساتید برجسته و علاقهمندان به علم و پژوهش، از حسین صومعه، پژوهشگر نیشابوری و همکار هفتهنامه خاتون شرق تجلیل شد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.