خانههای تاریخی نیشابور با مشارکت سرمایهگذاران بخش خصوصی، مرمت و بازسازی میشود و به روش بازگشت سرمایهی مشارکتکنندگان، مورد بهرهبرداری مناسب قرار میگیرد.
بنا بر طرحی که دوشنبه گذشته در کمیسیون اقتصاد شهری، سرمایهگذاری و گردشگری شورای شهر به تصویب رسید خانهی قریشی با سرمایهگذاری به شکل بیِاُتی یا روش برگشت تدریجی سرمایهی مشارکتکننده، مورد بهسازی و مرمت قرار میگیرد.
این طرح که جزئیات آن به صورت مفصل در کمیسیون مرتبط شورا مورد بحث و بررسی کارشناسی قرار گرفت توسط سرمایهگذار بخش خصوصی و با نظارت و تأیید شهرداری و میراث فرهنگی اجرایی میشود.
قرار است طی هفتههای آینده، فراخوان جذب سرمایهگذار برای این طرح در جراید محلی و در تابلوهای شهرداری نیشابور منتشر شود تا داوطلبان مشارکتکننده، فرصت برابر برای این امر داشته باشند.
مسؤول واحد سرمایهگذاری و مشارکت اقتصادی شهرداری در این کمیسیون گفت: هدف اصلی این طرح، نگهداری و مرمت آثار تاریخی است که در حال حاضر دولت و میراث فرهنگی یا شهرداری، توان اجرایی و مالی برای این کار را ندارند و چه خوب است که سرمایهگذار بخش خصوصی، طبق ضوابط میراث فرهنگی و شهرداری، مرمت و بهسازی را انجام دهد و بهرهبرداری خوبی در زمینههای گردشگری نیز از آن داشته باشد.
محمد احمدآبادی گفت: اگر این طرح موفق باشد برای سایر خانههای تاریخی نیشابور نیز همین روش بکار گرفته میشود تا حفظ و نگهداری آثار با ارزش تاریخی شهرستان که خواست همهی مردم و دولت است از این طریق میسر شود و مردم هم با استفاده از خدماتی که در این مکانها ارائه میشود بیشتر با این محیطها آشنا شوند.
وی همچنین تأکید کرد: تمام مراحل بازسازی و مرمت خانههایی که به این طریق مورد مرمت و بهسازی قرار میگیرند زیر نظر میراث فرهنگی و شهرداری انجام میشود و برنامهی شهرداری و شورا این است که هیچگونه خلل و صدمهای در ارکان این ساختارهای تاریخی، ایجاد نشود و ماندگاری آنها نیز تداوم یابد.
فراخوان شورای شهر برای جذب سرمایهگذار مرمت و بهسازی «خانه قریشی»
برچسب ها
اولین زن سکاندارِ دانشگاه علوم پزشکی در دولت چهاردهم
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی نیشابور منصوب شد
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی نیشابور منصوب شد
خاتون شرق - دکتر محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حکمی دکتر غزاله دوست پرست را به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی نیشابور، منصوب کرد.
آنقدر که مدرسه استعداد کشته، پراید نکشته
خاتون شرق - جمله «آنقدر که مدرسه استعداد کشته، پراید نکشته» این روزها بیش از یک ضربالمثل ساده است؛ روایتی تلخ از واقعیتی که سالهاست گریبانگیر نظام آموزشی ایران شده است. مدارس ما که روزگاری قرار بود مکانی برای شکوفایی استعدادها باشند، امروز به کارخانههای تولید انبوه دانشآموزان کنکوری تبدیل شدهاند. دانشآموزانی که همگی، صرف نظر از علایق و تواناییهایشان، در یک مسیر از پیش تعیین شده حرکت میکنند.
شروع پاییز با جشنواره رکوردشکنیهای رنگارنگ در فولاد خراسان
خاتون شرق - بزرگترین فولادساز شرق کشور از همین اولین ماه پاییز ۱۴۰۳ در حالی تولید خود را پس از ماهها چالش تامین برق شروع کرد که نشان داد برای شمارش جوجهها منتظر آخر پاییز نیست و با ثبت همزمان ۴ رکورد ماهانه تولید، عزم و همت کارکنانش جزم است که بخش زیادی از فرصت از دست رفته تولید به خاطر کمبود برق در تابستان را جبران کنند.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.