مدیرگروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای غیرواگیر معاونت بهداشت نیشابور گفت: سرطان سینه، شایعترین سرطان در زنان نیشابور است
زهرا دستجردی اظهار کرد: امـروزه یکـی از عوامـل نگران کننـده در سـلامت زنـان، سـرطان سینه اسـت. این سـرطان بیمـاری اسـت کـه در آن، سـلول های بدخیـم در بافـت پسـتان ایجـاد می شـود.
مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای غیرواگیر معاونت بهداشت نیشابور افزود: سرطان سینه شایعترین سرطان در بین بانوان و دومین علت مرگ و میر ناشی از سرطان است.
وی اضافه کرد: در دانشگاه علوم پزشکی نیشابور سرطان سینه اولین سرطان شایع در زنان و دومین سرطان شایع در هر ۲ جنس است.
دستجردی تصریح کرد: تشخیص به موقع بیماری در روند درمان کمک کننده بوده، همچنین آموزشهای مناسب به بانوان و انجام غربالگریهای سرطان سینه میتواند سبب تشخیص زود هنگام و کاهش مرگهای ناشی از سرطان پستان در بانوان شود.
مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای غیرواگیر معاونت بهداشت نیشابور ابراز کرد: اگر سابقه خانوادگی سرطان سینه، تخمدان و نیز پانکراس یا پروستات وجود دارد بانوان باید به پایگاههای بهداشتی و مراکز خدمات جامع سلامت برای انجام غربالگری سرطان سینه و مشاوره ژنتیک مراجعه کنند.
سـرطان سـینه شایعترین سرطان در بین زنان نیشابور
برچسب ها
دادستان نیشابور در گفتگوی اختصاصی با خاتون شرق:
اعمال خودسرانه از سوی هیچ مدیری پذیرفته نیست
مسئله این است
سگکشی یا اجرای قانون؟
گزارش تحلیلی از وضعیت خطرناک اختلالات رشدی کودکان در جهان و ایران
آمار بالای کودکان اوتیسم، زنگهای خطر را به صدا درآورده است
اعمال خودسرانه از سوی هیچ مدیری پذیرفته نیست
خاتون شرق - دادستان نیشابور در گفتگوی اختصاصی با خاتون شرق گفت: همهی دستگاههای مرتبط با موضوع ساماندهی سگهای بلاصاحب باید از دستور العمل ابلاغی وزارت کشور تبعیت کنند و خارج ا زاین دستور العمل، هیچ شیوه و عمل خودسرانهی دیگری پذیرفته نیست.
سگکشی یا اجرای قانون؟
خاتون شرق - ابتدای ماجرای جمعآوری سگهای ولگرد در سطح کشور به حدود 10 سال قبل برمیگردد؛ زمانی که انتقادهای مردمی از رها بودن سگها در کوچه و خیابان شهرهای بزرگ، مشکل آفرین شده و اولین تلاشها در وزارت کشور برای ساماندهی سگهای ولگرد یا بیپناه، آغاز شد.
آمار بالای کودکان اوتیسم، زنگهای خطر را به صدا درآورده است
خاتون شرق - اوتیسم، یکی از معماهای پزشکی اجتماعی و دنیای عجایب ژنتیک قرن بیست و یکم است. هنوز هیچکس راجع به دلایل بروز این اختلال، زمینههای شیوع آن، چرایی افزایش ابتلا به آنان در دهههای اخیر در سراسر جهان، ارتباط آن با زندگی ماشینی و سبک زندگی مکانیزه، و نیز چگونگی رصدکردن زندگی مبتلایان، به هیچ استدلال قابل قبولی نرسیده است.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.