به گزارش روابط عمومی با پیگیری رئیس دانشکده هنر و هماهنگی حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه، تفاهمنامه همکاری بین دانشگاه نیشابور و فرهنگستان هنر جمهوری اسلامی ایران در زمینه همکاریهای علمی و پژوهشی در حوزه هنر به امضاء رسید. این تفاهمنامه همکاری با هدف توسعه همکاریهای علمی و پژوهشی و همافزایی در پیشبرد اهداف مشترک و بهرهمندی از امکانات و توانمندیهای این دو نهاد، منعقد شد.
در این نشست به ظرفیتهای کم نظیر شهرستان نیشابور، دانشگاه نیشابور و قدمت دانشکده هنر اشاره شد. مشارکت در شناسایی و پایش ظرفیتهای بومی و جریانهای فکری، فرهنگی و هنری در منطقه، همافزایی در پایش، آسیبشناسی و ارائه پیشنهادهای راهبردی در راستای تحقق الگوی اهداف و اولویتهای نقشه جامع علمی کشور در اقدام برای ایجاد میانرشته ای و فرارشته ای هنر با علوم انسانی و شاخههای علوم متناسب با ظرفیتها و امکانات و زیستبوم منطقه برای پیشنهاد به مراجع ذیصلاح، مشارکت در تولید محتوا در قالب طرحهای پژوهشی، ترجمه و تألیف کتاب در راستای الویتهای پژوهشی مشترک، تبادل دانش و دستاوردهای علمی و پژوهشی یا تسهیل دسترسی به کتابخانه مدارک علمی و بانکهای اطلاعاتی و همافزایی در برگزاری رویدادهای فرهنگی و هنری در قالب همایش، نشست تخصصی، درسگفتار و کارگاههای تخصصی و همچنین راهاندازی کرسیهای نظریهپردازی از جمله مفاد این تفاهمنامه به شمار میروند.
این تفاهمنامه در ۶ ماده، ۱۴ بند و یک تبصره برای مدت سه سال قابل اجرا خواهد بود. شایان ذکر است؛ تعداد ۳۰۰ کتاب نفیس به ارزش بیش از ۲۰۰ میلیون تومان از طرف فرهنگستان هنر جمهوری اسلامی ایران به دانشگاه نیشابور اهداء شد. همچنین تابلو فیروزه نشان از طرف دانشگاه نیشابور به فرهنگستان هنر تقدیم شد.
انعقاد تفاهمنامه همکاری بین دانشگاه نیشابور و فرهنگستان هنر
برچسب ها
اولین زن سکاندارِ دانشگاه علوم پزشکی در دولت چهاردهم
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی نیشابور منصوب شد
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی نیشابور منصوب شد
خاتون شرق - دکتر محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حکمی دکتر غزاله دوست پرست را به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی نیشابور، منصوب کرد.
آنقدر که مدرسه استعداد کشته، پراید نکشته
خاتون شرق - جمله «آنقدر که مدرسه استعداد کشته، پراید نکشته» این روزها بیش از یک ضربالمثل ساده است؛ روایتی تلخ از واقعیتی که سالهاست گریبانگیر نظام آموزشی ایران شده است. مدارس ما که روزگاری قرار بود مکانی برای شکوفایی استعدادها باشند، امروز به کارخانههای تولید انبوه دانشآموزان کنکوری تبدیل شدهاند. دانشآموزانی که همگی، صرف نظر از علایق و تواناییهایشان، در یک مسیر از پیش تعیین شده حرکت میکنند.
شروع پاییز با جشنواره رکوردشکنیهای رنگارنگ در فولاد خراسان
خاتون شرق - بزرگترین فولادساز شرق کشور از همین اولین ماه پاییز ۱۴۰۳ در حالی تولید خود را پس از ماهها چالش تامین برق شروع کرد که نشان داد برای شمارش جوجهها منتظر آخر پاییز نیست و با ثبت همزمان ۴ رکورد ماهانه تولید، عزم و همت کارکنانش جزم است که بخش زیادی از فرصت از دست رفته تولید به خاطر کمبود برق در تابستان را جبران کنند.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.