کسری غفوری یکشنبه در مراسم آغاز بهرهبرداری از طرحهای جدید مجتمع فولاد خراسان گفت: واحد گندلهسازی خط مقدم تولید در زنجیره تولید این مجتمع است که با انجام آزمایشهای کیفی در این واحد آزمایشگاهی موجب ارتقای کیفیت و رفع اشکالات در مدار تولید میشود.
وی اظهار داشت: با راهاندازی این آزمایشگاه آزمونهای تعیین کیفیت کنسانتره، اندازه گیری و پایش کیفیت گندله ورودی، گندله تولیدی و تعیین کیفیت بنتونیت مصرفی به طور مستقیم انجام شده و هفت فرآیند اندازهگیری و پنج تجهیز جانبی صورت میگیرد.
وی بیان کرد: پس از شیوع کرونا این مجتمع در جهت ارتقای سطح بهداشت محیط برای کارکنان مجتمع فولاد خراسان با تدابیر کمیته ویژه پیشگیری از کرونا اقدام به احداث و تجهیز ۵۰ دوش و ۳۴۰ رخت کن انفرادی با صرف ۲۰میلیارد ریال هزینه کرد که امروز به بهرهبرداری رسید.
وی خاطرنشان کرد: سرانه فضای سبز در مجتمع فولاد خراسان در بین مجموعههای صنعتی منحصر به فرد است و در راستای افزایش سطح فضای سبز در فولاد خراسان پارک کیفیت در مجاورت یکی از واحدهای تولیدی این مجموعه احداث شد.
مجتمع فولاد خراسان در منطقه ای به مساحت ۱۴۰۰ هکتار، واقع در ۱۵ کیلومتری شمال غرب شهرستان نیشابور به عنوان بزرگترین تولید کننده فولاد در شرق کشور، از سال ۱۳۸۰ به بهره برداری رسید.
مجتمع فولاد خراسان (سهامی عام) درسال ۱۳۶۹ با سرمایه اولیه ۱.۵ میلیارد ریال با مشارکت شرکت ملی فولاد ایران و بانک سپه تاسیس و با نام نورد فولاد خراسان به ثبت رسید و در سال ۷۴ نام آن به شرکت مجتمع فولاد خراسان تغییر یافت.
از کل سهام مجتمع فولاد خراسان ۵۱.۴۴ درصد به صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر، ۳۲.۱۶ درصد به شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات، ۱۳.۳۳ درصد به موسسه صندوق حمایت و بازنشستگی کارکنان و ۳.۰۷ درصد به سایر سهامداران تعلق دارد.
این مجتمع در منطقه ای به مساحت هزار و ۴۰۰ هکتار در ۱۵ کیلومتری شمال غرب نیشابور قرار دارد و شامل شش کارخانه گندله سازی با ظرفیت تولید ۲.۵ میلیون تن در سال، دو واحد احیای مستقیم با ظرفیت ۱.۶ میلیون تن، دو واحد فولادسازی با ظرفیت ۱.۴ میلیون تن و کارخانه نورد با ظرفیت تولید سالانه ۶۴۰ هزار تن است.
آزمایشگاه گندلهسازی فولاد خراسان با اعتبار یک و نیم میلیون یورو به بهره برداری رسید
مدیرعامل مجتمع فولاد خراسان در نیشابور گفت: آزمایشگاه گندلهسازی فولاد خراسان به همت مهندسین ایرانی و به کارگیری آخرین فناوری روز دنیا با هزینه یک و نیم میلیون یورو به بهره برداری رسید.
لینک کوتاه :
http://khatooneshargh.ir/?p=1549
برچسب ها
غلامحسین مظفری فرماندار نیشابور شد
خاتونشرق _ «غلامحسین مظفری»صبح چهارشنبه گذشته در جلسه هیات دولت به سمت استاندار خراسان رضوی منصوب شد.
تأثیر سیلیس بر افزایش سرطان
خاتون شرق - سيليس بعنوان يكي از مهم ترين مواد معدني در مصارف مختلف صنعتي دنيا محسوب مي شود. آژانس بین المللي تحقیقات سرطان بر اساس وجود شواهد كافي در ارتباط با سرطان زايي، سيليس كريستالي را به عنوان سرطانزاي قطعی برای انسان، طبقه بندي كرده است.
بررسی ارتباط رفتارهای ارتقا دهنده سلامت با علائم یائسگی در زنان یائسه شهر نیشابور
خاتون شرق - یائسگی یک پدیده فیزیولوژیک طبیعی است که در زنان با افزایش سن رخ می دهد و نشان دهنده توقف قاعدگی و توانایی تولید مثل است که در اثر تغییر سطح برخی هورمون ها در بدن روی می دهد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.